Geldim Gördüm Güldüm Show 1. Bölüm Tanıtımı izle

Güncelleme Tarihi:

Geldim Gördüm Güldüm Show 1. Bölüm Tanıtımı izle
Oluşturulma Tarihi: Ocak 15, 2016 10:40

Televizyon dünyasının yepyeni komedi programı Geldim Gördüm Güldüm Show 18 Ocak Pazartesi günü başlıyor! Eğlenceli skeçleri, birbirinden komik renkli oyuncu kadrosu ile izleyicisiyle buluşacak olan '3G Show' Geldim Gördüm Güldüm Show ile ilgili detaylar şöyle;

Haberin Devamı

BKM Mutfak’ın yapımcılığında gerçekleştirilen ekranların yeni eğlence programı Geldim Gördüm Güldüm Show’un ne zaman başlayacağı uzun zamandır merak konusuydu. Nihayet programın yayın tarihi belli oldu. Geldim Gördüm Güldüm Show yani bir diğer adıyla televizyonun 3G’si 18 Ocak’tan itibaren her Pazartesi izleyiciler ile buluşacak.

Eğlenceli, komik, tempolu skeçleri ve muhteşem renkli oyuncu kadrosu ile izleyicileri gülmekten kırıp geçirecek olan Geldim Gördüm Güldüm Show, gerek stüdyodaki konukları gerek ekran başındaki izleyicileri kendine hayran bırakacak.

Geldim Gördüm Güldüm Show - 1. Bölüm Tanıtımı

Komedi show’un oyuncu kadrosunda Cengiz Bozkurt, Burcu Altın Akdoğan, Çetin Altay, Okan Çabalar, Bihter Dinçel, Gülhan Tekin Elmas, Şahin Irmak, Tuğçe Karabayır, Ersin Korkut, Burcu Gönder Parlak, Seda Türkmen ve Ünal Yeter gibi usta oyuncular yer alıyor.

Haberin Devamı

Cengiz Bozkurt Kimdir?

24 Aralık 1965 Nevşehir doğumlu olan Mehmet Cengiz Bozkurt, oyunculuk yapmaktadır. 1984 yılında ODTÜ Fizik Bölümü’nden mezun olmuştur. 1990 yılında tiyatro oyunculuğu yapmaya karar verdikten sonra İngiltere’ye giderek Goldmiths, University if London’da Medya ve İletişim bölümününde eğitim almıştır. 14 yıl burada yaşamını sürdüren oyuncu daha sonra Türkiye’ye gelerek televizyon ve sinema sektörüne adım atmıştır.

Leyla ile Mecnun, Erdal Bakkal dizileri ile ün kazanmıştır. 47. Altın Portakal Film Festivali’nde En İyi Erkek Oyuncu kategorisinde ödül almıştır.

Burcu Altın Akdoğan Kimdir?

13 Eylül 1984 yılında İstanbul’da doğmuştur. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nde Sahne ve Görüntü Sanatları Bölümünden mezun olmuştur. İlk oyunculuk  kariyeri 2007 yılında Minnoş filminde başlamıştır. “Hakan’la Geziyorum” isimli programda sunuculuk yapmıştır. Kırık Kalpler ve Arka Sokaklar gibi dizilerde konuk oyuncu olarak yer almıştır.

Beniz Böyle Sev, Çat Kapı, Eğlendirme Dairesi gibi dizi ve programlarda yer almıştır.

Çetin Altay Kimdir?

1 Ocak 1977 yılında İstanbul’da doğmuştur. Oyunculuk yapmaktadır. Sihirli Anahtar ajansı ile birlikte çalışmaktadır. Oyunculuk hayatında birçok dizi ve filmde eol oynamıştır. Bunlardan başlıcaları: Olur İnşallah, Ali Baba ve Yedi Cüceler, Oflu Hocanın Şifresi, Delisin! Delisin!, Peri Masalı, Koğuş Akademisi, Altındağlı, Moskova’nın Şifresi: Temel, Kral Yolu: Olba Krallığı, Bana Bir Soygun Yaz, Sümela’nın Şifresi: Temel, Sen Kimsin?.

Haberin Devamı

Okan Çabalar Kimdir?

11 Ağustos 1980 İzmir doğumlu olan Okan Çabalar, tiyatro, sinema ve dişi oyuncusudur. Aynı zamanda oyun yazarlığı yapmaktadır. Dokuz Eylül Üniverstesi’nden mezun olan Çabalar, oyunculuk hayatına İzmir Sanat Tiyatrosu’nda başlamıştır. Daha sonra Asya Prodüksiyon Çocuk Tiyatrosu ve Aysa Prodüksiyon Tiyatrosu’nda oyunculuk yapmıştır.

Televizyon dünyasına ise ilk adımını Ata Demirer’in başrolünde oynadığı Eyvay Eyvay ve Eyvah Eyvah 2 filmleri ile atmıştır. Ardından Şen Yuva, 5’er Beşer, İnsanlar Alemi, Yalan Dünya gibi birçok dizi ve programda rol almıştır. Başarılı oyuncu 4. Antalya Televizyon Ödülleri’nde Komedi Dizisi En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Ödülünün sahibi olmuştur.

Haberin Devamı

Bihter Özdemir Dinçel Kimdir?

12 Mart 1982 Diyarbakır doğumludur. Üniversiteyi Felsefe Bölümünde okuyan Bihter Özdemir, oyunculuk kariyerine Avrupa Yakası ile başlamıştır. Daha sonra BKM Mutfak’a geçerek çeşitli projelerde bulunmuştur. Dudaktan Kalbe dizisinde ve kendi yazdığı Hiç, Bak bir bulut ağlıyor ve AynaAyna isimli oyunlarda oynamıştır. Barış Dinçel ile evlidir.

Gülhan Tekin Elmas Kimdir?  

3 Mayıs 1975 İzmir doğumludur. Türk senarist ve oyuncudur. 2004 yılında BKM Mutfak’a ekibine katılarak oyunculuk kariyerine başlamıştır. Apartman Toplantısı skeci ile ünlüdür.

Oynadığı diziler ise Analı Oğullu, Garip Derviş, Ali Ayşe’yi Seviyor, Aşağı Yukarı Yemişlililer, Başrolde Aşk, Çok Güzel Hareketler Bunlar, Avrupa Yakası, Gönül Salıncağı.

Haberin Devamı

Şahin Irmak Kimdir?

29 Eylül 1981 İzmir doğumlu olan Irmak, sinema, televizyo ve tiyatro oyunculuğu yapmaktadır. Kariyerine Karayılan dizisinde Şiro rolü ile başlamıştır. Ardından Çok Güzel Hareketler Bunlar, Aşağı Yuları Yemişlililer, Sultan, Kurtlar Vadisi, Aldırma Gönül gibi bir çok dizi ve filmde yer almıştır.

Tuğçe Karabayır Kimdir?

29 yaşında olan Tuğçe Karabayır oyunculuk kariyerine Selfie Çılgınlığı isimle skeci ile başladı.

Ersin Korkut Kimdir?

8 Kasım 1977 yılında Hakkari dğumlu olan Ersin Korkut, Kürt asıllıdır. Kuzeni olan ünlü komedyen Yılmaz Erdoğan’ın desteği ile oyunculuk sektörüne girmiştir. Beşiktaş Kültür Merkezi’nde çalışmaya başlayan oyuncu 2000 yılından bu yana BKM Mutfak’ın birçok projesinde yer almıştır. Çok Güzel Hareketler Bunlar, Bir Demet Tiyatro, Kutsal Damacana, Neşeli Hayat, Çok Film Hareketler Bunlar, Patron Mutlu Son İstiyor gibi çok sayıda dizi ve filde oynamıştır.

Haberin Devamı

Burcu Gönder Parlak Kimdir?

7 Şubat 1983 doğumlu olan Burcu Gönder İstanbul Üniversitesi Teknik Bilimler Fakültesi’nden mezun olmuştur. Üniversite Öğrenci Kültür Merkezi Tiyatro topluluğuna katılarak çeşitli çalışmalarda bulunmuştur. Ardından Ayışığı Sanat Evi Tiyatro topluluğuna katılarak çalışmalarına burada devam etmiştir. 2007 yılında Bir Demet Tiyatro ekibine katılarak profesyonel oyunculuğa adım atmıştır. Altın Çocuk, Sihirli O, Neşeli Hayat ve Hükümet Kadın gibi birçok dizi ve filmde oyunculuk yapmıştır.

Seda Türkmen Kimdir?

Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro mezunudur. Oyunculuk kariyerine Oyun Atolyesi’nde stajyerlik ile başlamıştır. Papatyam dizisinde rol almıştır.

Ünal Yeter Kimdir?

1 Ocak 1977 Samsun doğumlu olan Ünal Yeter, Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro Oyunculuk Bölümünden mezun olmuştur. Oyunculuk kariyerine 2007 yılında başlamıştır. Yer aldığı dizi ve filmler: Galip Derviş, Aile Reisi, Komedi Türkiye, Bizans Oyunları: Geym Of Bizans, Guruldayan Kalpler, Boynu Bükükler.

BAKMADAN GEÇME!