3G Show özetsiz yeni bölümüyle bu akşam! - izle

Güncelleme Tarihi:

3G Show özetsiz yeni bölümüyle bu akşam - izle
Oluşturulma Tarihi: Ocak 25, 2016 17:26

Eğlenceli, komik, tempolu skeçleriyle ve müthiş oyuncu kadrosuyla ''3G Show'' yani ''Geldim Gördüm Güldüm Show'' bu akşam saat 20:00'da 2. bölümüyle ekrana geliyor. Kahkaha'nın bir an bile eksik olmadığı 3G Show'da bu akşam izleyicileri neler bekliyor. İşte; 3G Show 2. Bölüm Tanıtımı...

Haberin Devamı

Show TV ekranlarının yeni güldürü ve eğlence programı 3G Show (Geldim Gördüm Güldüm Show) yepyeni bölümüyle izleyenlerine kahkaha dolu dakikalar yaşatmaya geliyor. Saat 20:00'da Show TV'de yayınlanacak olan 3G Show'da bu akşam bizleri neler bekliyor. İşte detaylar...

Özetsiz yeni bölümüyle ekrana gelecek olan 3G Show (Geldim Gördüm Güldüm Show)'un bu akşam ki skeçleri arasında Barlas ve Osman, Himmet Emmi, Taş Devri, Sadık ve Pelin ile Acı Gerçek yer alıyor.

3G Show 2. Bölüm Tanıtımı

3G Show'da bu akşam yayınlanacak skeçlerin özetleri şöyle;

Barlas ve Osman iki çakmacıdır. Bütün ünlü markaların çakmasını yapıp, bir apartman dairesinde gizlice satmaktadırlar. Zengin bir davete katılacak özenti bir kadını, baştan aşağı giydireceklerken, her zamanki gibi polis baskın yapar. Bakalım, Osman ve Barlas, bu durumdan nasıl paçayı kurtaracaktır? 

Haberin Devamı

Himmet Emmi, köyde karısı Makbule’yle yaşayan bir evlilik terapistidir. Evlilikleri sorunlu olmasına rağmen, kendilerine danışanlarına tuhaf yöntemleriyle çözüm bulmaktadırlar. 

Taş Devri’nde bu hafta, Ersin aşık olduğu kızı istemeye gider. Fakat hem başlık parası hem de Okan başına bela olur. Ersin, tüm bu engelleri aşarak sevdiği kıza kavuşabilecek midir? 

Sadık ve Pelin, hayali arkadaş Hayati’den kurtulmak için, pedagogun önerisiyle Gürbüzcan’a gerçek bir arkadaş bulmaya çalışırlar. Bu yeni arkadaş Hayati’nin yerini tutabilecek midir? 

Acı Gerçek programına bu bölümde, konuşmalarından hiçbir şey anlaşılmayan Şeyime Teyze konuk olacaktır. Program sunucusu Cansın, Şeyime Teyze’nin acılarına derman olabilecek midir? 

Geldim Gördüm Güldüm Show Oyuncuları

Cengiz Bozkurt, Burcu Altın Akdoğan, Çetin Altay, Enis Arıkan, Okan Çabalar, Bihter Dinçel, Gülhan Tekin Elmas, Şahin Irmak, Tuğçe Karabayır, Ersin Korkut, Burcu Gönder Parlak, Seda Türkmen ve Ünal Yeter.

BAKMADAN GEÇME!