3 aylık inziva

Güncelleme Tarihi:

3 aylık inziva
Oluşturulma Tarihi: Kasım 20, 2009 01:00

Kısa süre önce “Sevmeyi Bilmeyen Adam” adlı maxi single’ını piyasaya süren Reyhan Karaca, yeni bir teknikle neştersiz gençleşmek üzere inzivaya çekiliyor! Önümüzdeki üç ay boyunca kimseye görünmeyeceğini söyleyen şarkıcı, inziva öncesi aşktan sağlığa, yeni projelerden uzaylılara kadar tüm sorularımıza yanıt verdi.

Haberin Devamı

* Reyhan Karaca uzun zamandır nerelerde?       

- En son albüm 2007’de çıkmıştı. Yani yaklaşık üç sene oldu. 1,5 senedir kardeşimin hastalığı ile mücadele ediyoruz. Bana kalan zamanlarda şarkı araştırması yapıyorum. Son sekiz aydır ise stüdyodayım.

* Şimdi nasıl kardeşiniz?   

- Kemoterapi tedavileri başlıyor. Fakat bağışıklık sistemi çöktüğü için hastalıkla ilgili enfeksiyon sorunları var. Türkiye’nin en iyi doktorları onun tedavisiyle uğraşıyor.   
 
* “Sevdik Sevdalandık”la büyük çıkış yapmıştınız. Sonraki şarkılarınız onun yerini tutamadı. Siz ne düşünüyorsunuz?     

- Olayı öyle değerlendirmeyelim. 2000 yılında çıkardığım albümdeki “Gidesim Gelmiyor” daha çok tuttu mesela. Yani satışlar daha farklıydı. Müzikal yaşantımda hiç boş şarkı ve albüm yapmadım ki ben. O yüzden üç senede bir albüm çıkardım. Her sene albüm yapanların bu kadar şarkıyı nasıl bulduğunu da anlamıyorum. Bence artık bütün şarkılar ve sanatçılar birbirine benziyor. Pop müziğin dibe vurmasının sebebi bu. Üretkenlik çok az.

* Duygusal bir insansınız. Belki de bu yüzden hayatınızın ilk sırasında müzik değil, aileniz geliyor...  

- Hayır, müzik de var. Ama çok bölündüğüm için yetemiyor olabilirim. Mesela kardeşimle ilgilenirken bu işi yapabiliyor olmam mucize. Piyasa zaten zor ama hastaneden bir yerlere yetebilmek daha da zor. Önemli olan benim kendimi tamir edebilmem. şimdi albümle birlikte kendimi tamir etmeye başladım. Ayrıca bir kampa giriyorum.

NEŞTERSİZ 10 YAŞ GENÇLEŞECEĞİM

* Nasıl bir kamp?

- Yaşım 30’ları geçti. O yüzden kendime çok iyi bakmam lazım. şu an hamileyim ve yeni bir Reyhan Karaca doğuracağım. Üç ay sonra yeni bir Reyhan Karaca ile karşılaşacaksınız.

* Neler olacak?

- Bunu şu an açıklayamam. Beni son kez böyle görüyorsunuz. ısrail’den gelen bir sistemle olacak bu değişim... ılk kez bende denenecek ve Türkiye’de bir çığır açılacak. Üç ay sonra Reyhan Karaca’yı 10 yaş daha genç göreceksiniz.

* Nasıl bir değişim olacak?

- Hem fiziksel, hem ruhsal...

* Estetik gibi bir şey mi olacak?

- Hayır. Bıçak, neşter, operasyon, estetik, germe gibi bir şey olmayacak. Ama bunların hepsini yaptırmış biri gibi göreceksiniz beni. Herkes çok beğenecek.

* Bir süre önce “Uzaylılar beni kaçırdı” açıklamanızla manşet oldunuz. Bu olayın aslı nedir?

- 1999 depreminden önce yaşadığım bir şeydi. Önemsenmesi gereken bir olay, çünkü bu tarz bir olayı yaşayan sadece ben değilim. Türkiye’de 37 tane kaçırma vakası var. Dünya üzerinde de 6 milyon kişi benimle aynı şeyi anlatmış. Açıkçası bu işin içine girmeden evvel bunu “Ben bir rüya gördüm” diye anlatıyordum. “Gerçekten yaşadım” diye iddia etmedim. Ayrıca konuyla ilgili fazla açıklama yapmadım çünkü yapabilmem için gerekli donanıma sahip olmam gerek. O gerekli donanım için hipnoza girmeliyim. O yüzden benim için bu durum hâlâ rüyadır. Ama hipnozda gerçek olduğu ortaya çıkarsa o zaman dünya çalkalanacak.

* “Uzaylılar bana kanserin ilacını verdiler” dediniz. Kardeşiniz kanser hastası, istediğiniz bir şeyin hayalini kuruyor olabilir misiniz acaba?

- Belki... Ama ben “Kanser ilacını verip sonra da geri aldılar” demedim ki. Sadece alnımdaki bir bölgeye elini koyarak sanırım verilen bilgileri kapattılar. O kapatılmış bilgileri hipnoz ile çıkarmaya çalışacaklar.

Haberin Devamı

Aşk olayını nadasa bıraktım

Haberin Devamı

* Özel hayatınızla medyada yer almıyorsunuz hiç... Aşk hayatınız mı çok durgun yoksa gizlenmeyi mi iyi biliyorsunuz?

- Aşk olayını nadasa bıraktım, şimdi sadece kendime yatırım yapıyorum. Ama hayatımda çok ünlü insanlar oldu. Söylediğimde çok şaşırabileceğiniz kişilerle ilişki yaşadım. Bunları medya önünde yaşamayı ise etik bulmuyorum. Ayrıca bu konuda çok uğurluyum. Hayatına girdiğim erkekler çok başarılı oluyor, benden sonra da hemen evleniyorlar. Onları paketleyip yeni eşlerine sunuyorum!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!