2007 yılında neler olacak

Güncelleme Tarihi:

2007 yılında neler olacak
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2006 00:00

Yasemin Boran, yeni yılda kariyeriniz, sağlığınız ve aşk hayatınızda yaşanacak olası gelişmeleri Kelebek okurları için inceledi ve burçlara göre yazdı. Baran’ın yazı dizisi bugün Aslan ve Başak burçlarıyla devam ediyor...

ASLAN BURCU

AŞK

Bu sene ciddiye aldığınız kişilerle aranızda sıcak ilişkilerin doğduğunu göreceksiniz. İdealinizdeki kişiyle karşılaşabilirsiniz. Özellikle yabancı ortamlarda karşılaşacağınız kişilerden, farklı kültür ve geleneklere sahip olanlar dikkatinizi çekecek. Evlilik veya çocuk sahibi olmaya yönelik arzularınızın yükseldiği bu yıl içinde hayalinizdeki kişiyle karşılaşmanız da mümkün...

Ocak ayında karşılaşacağınız kişiler büyük beklentiler uyandırabilir. Şubat döneminde kendinizi ve sevdiğinizi zorlayabilirsiniz. Mart ayında ise heyecan uyandıran aşk maceralarına atılmayı düşünebilirsiniz. Ancak arkadaşlarınıza duygularınızı yansıtmayın.

Nisanda daha iyimser bir tavır içine gireceksiniz. İyimserliğiniz ilişkilerinize yansıyacak. Mayıs ayı sizin için fırsatlar dönemi olacak. Sevdiğinize duygu ve isteklerinizi yansıtabilir, ilişkilerinizi çok başka boyutlara taşıyabilirsiniz.

Haziran ayı da sizin için fırsatlarla dolu gözüküyor. Sevdiğinize karşı duygularınızı belli edecek ve karşılık göreceksiniz. Temmuz ayında sevdiğinizle aranızda gerilim meydana gelse de iyimser tavrınızla sorunları aşabilirsiniz. Ağustos ve Eylül aylarında eski sevgilinize rastlamanız, duygularınızın yeniden canlanmasına neden olabilir. Ekim ayının ortalarına doğru yakınlarınızla aranızdaki sorunlar, sevdiğinizle ilişkilerinize yansıyabilir. Kasım-Aralık döneminde ise ilişkilerinizde önemli bir değişiklik olmayacak.

KARİYER

Bu yıl kendinizi göstermek isteyecek ve kariyerinizle ilgili çok hoş fırsatlarla karşılaşacaksınız. Saygın kişilerin dikkatini çekecek, çevrenizde istediğiniz etkiyi uyandırmayı başaracaksınız. Yabancı ülkelere gidebilir veya oralardan gelen kişilerle yeni iş imkanları yaratabilirsiniz. Ocak ayında kariyer yapmak için güçlü arzular duyacak ve harekete geçeceksiniz. Sosyal statünüzü yükseltmenizi sağlayacak fırsatlar karşınıza çıkacak. Hırslı ve öfkeli davranmayın, yoksa gözden düşebilirsiniz.

Nisan ayında endişeleriniz yüzünden enerjinizi istediğiniz gibi kullanamayacaksınız. 9-10 Mayıs günleri heyecan uyandıran fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Ayın 12’sinden sonra saygı duyduğunuz kişilerle konuşarak kariyerinizle ilgili hedeflerinizi oluşturabilirsiniz. Haziranın ikinci haftası yeni ortaklıklar konusunda ciddi çalışmalar ve yeni başlangıçlar için uygun zaman. Ama çok çalışmanız gerekebilir. Temmuzda ortak girişimlerinizle ilgili bazı engellerle karşılaşabilirsiniz. Devam eden iş ilişkilerinizde bazı kopmalar meydana gelebilir. Ağustos-Eylül döneminde, geçmişte almanız gereken fakat alamadığınız bir parayı alabilirsiniz. Eylül ayından itibaren uzun zamandır sizi kısıtlayan ve çok çalışmanıza neden olan etkiler ortadan kalkmaya başlıyor. Kasımda çok büyük fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

SAĞLIK

Sağlık açısından genel olarak çok güzel bir sene geçireceksiniz. Eğer önceden devam eden bir sağlık probleminiz varsa bu yıl kendinizi iyi hissedeceksiniz. Dikkat etmeniz gereken dönemler ise Şubat, Mart, Ağustos ve Eylül dönemleri... Şubat-Mart döneminde karmaşık düşünceleriniz yüzünden sağlık sorunları yaşayabilirsiniz. İlaç kullanımı ve alkollü içeceklere dikkat edin. Bu dönemde ateşli hastalıklara ve soğuk algınlığına kolay yakalanabilirsiniz.

Ağustos ortasından itibaren baskı duygusu yüzünden cilt problemi, kılcal damarlar ve taşikardi gibi sorunlar çıkabilir. Bu dönemde kendinizi zorlamaktan kaçının. Eylül ayında olayları çok fazla ciddiye almanızdan kaynaklanan sağlık problemleri yaşayabilirsiniz.

BAŞAK BURCU

AŞK

Bu sene yabancı ortamlarda karşılaşacağınız farklı kişiler size son derece dikkat çekici ve etkileyici gelecek, ancak toplumun kabul göstermediği kişilere aşık olabilirsiniz. Ocak ayının ilk yarısında yabancı ortamlarda karşılaştığınız kişilere karşı tedbirli olun.

Şubat ayının ilk yarısında arkadaşlık ilişkileri bir anda aşka dönüşebilir. Büyük skandallara karşı tedbirli olmalısınız. Mart ayı sizin için oldukça kritik bir dönemi işaret ediyor. Nisan-Mayıs aylarında kaçamak aşklar yaşayabilir ya da aniden başlayan ve birdenbire biten aşk maceralarında kendinizi bulabilirsiniz. Bu dönemde tanıştığınız kişilerle ilişkiye girmeden önce, bu kişiler hakkında araştırma yapmanızı tavsiye ediyorum. Mayısta, ilişkilerinizde daha önce ortaya çıkmış olan sorunları çözümleyebilirsiniz.

Haziran ayında ilişkilerle ilgili konularda içinizden yükselen değişme isteği sizi zorlayacak. İlişkinizi bitirebilir veya yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Temmuz ve Ağustos ayları da ilişkileriniz açısından son derece ilginç ve hareketli bir dönem olacak. Eylül ayı ilişkiler açısından oldukça zorlanacağınız bir dönem. Ekim dönemi itibariyle isteklerinizi gözden geçireceksiniz. Aslında özgür ve rahat olmayı istemenize karşın bir anda kendinizi ilginç aşk maceralarına atılırken bulabilirsiniz.

Kasım ve Aralık döneminde kendinizi oldukça ciddiye almaya başlayacaksınız. Aralık ayında evlenmeyi ya da çocuk sahibi olmayı arzulayabilirsiniz.

KARİYER

Büyük değişimlerin sizi beklediği bu yıl kariyer hayatınız da oldukça hareketli ve renkli geçecek. Ocak ayında saygı duyduğunuz bazı kişiler gözünüzden düşebilir veya önemsemediğiniz bazı şeyler aniden önem kazanabilir. Şubat ayı yeni atılımlarda bulunmak için pek uygun bir zaman değil. Mart ayında yepyeni bir başlangıç ile iddialı bir atılımda bulunmayı isteyebilirsiniz. İlginç fırsatlarla da karşılaşacaksınız. Nisan ayında meydana gelen olaylar, kafanızın karışmasına sebep olabilir. Yapacağınız anlaşmalarda dikkatli olmalısınız. Mayısın ilk haftası, mahkemelerle ilgili sürpriz durumlar ortaya çıkabilir.

Ayın ikinci yarısında yükselecek olan iyimser duygularınız sayesinde daha verimli çalışmalar içine girebileceksiniz. İşle ilgili ortaya çıkan sorunlara bu dönemde çözüm getirebilirsiniz. Haziran ayının ilk haftasındaki günler arasında finansla ilgili konulara dikkatinizi yöneltebilir, yeni projeler yapabilirsiniz. Yönetici konumundaki kişilerle yaşanacak sorunlar can sıkıcı hale gelebilir. Ama parasal konular, yeni ortaklıklar için uygun bir zaman. Eylül ayında maddi kaygılar yaşanabilir. Birlikte çalıştığınız veya iş yaptığınız kişileri, iş arkadaşlarınızı ve ortaklarınızı zorlamaktan kaçının. Ekim ayında iş değişikliği yapmaya zorlayan durumlar ortaya çıkabilir ve bununla ilgili kararlı bir tavır sergileyebilirsiniz. Ekim-Kasım ayları ortaklık kurmak, yeni atılımlarda bulunmak ve daha fazla kazanmak için güçlü arzular duyacaksınız. Aralık ise ciddiye aldığınız konularla ilgili çalışmalarınızı derinleştirmeye başladığınız bir dönem olacak.

SAĞLIK

Ocak ayındaki gergin ve öfke yaratan olaylar sağlığınıza da yansıyabilir. Şubat’ın nezle ve benzeri sağlık sorunları yaşayabilirsiniz. Sadece beslenme ve diyet programlarını takip etmek yeterli değil.

Nisan ortalarından itibaren yaşadığınız gerilim ve aşırı yorgunluk yüzünden uykusuzluk ile bağlantılı sağlık sorunları yaşayabilirsiniz. Nisan-Mayıs döneminde ise Şubat-Mart döneminde ortaya çıkan sağlık sorunları, başladığı gibi aniden bitecek. Uyku düzeninize dikkat etmelisiniz. Eylül ayında hayatınızda yaşanan duygusal iniş çıkışların ve hırslı duyguların yaratacağı gerilim, sağlık problemleri yaşamanıza neden olabilir.

Pazartesi: Terazi ve Akrep
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!