2007 yılında neler olacak

Güncelleme Tarihi:

2007 yılında neler olacak
Oluşturulma Tarihi: Aralık 28, 2006 00:00

Yeni yılda aşk hayatımızda ve kariyerimizde ne gibi sürprizlerle karşılaşacağız, hangi sağlık sorunları bizleri tehdit edecek? Yasemin Boran, olası gelişmeleri burçlara göre inceledi ve Kelebek okurları için yazdı.

İKİZLER BURCU

AŞK

Bu yıl İkizler burcu için hem aşk hem iş açısından büyük fırsatlarla karşılaşacakları bir yıl olacak. Seyahatler sırasında karşılaşacağınız ilginç kişilerle heyecan verici aşklar yaşayabilirsiniz. Ancak bu ilişkiler son derece sarsıcı olabilir. Bunun sonucunda değer yargılarınızı gözden geçirecek ve tamamen değişeceksiniz.

Ocak ayı, şansınızın yükseldiği bir dönem. Yaşantınızda ani değişiklikler yapabilir, aşık olabilir veya çocuk sahibi olmak isteyebilirsiniz. Şubat ayında sevdiğinizle gereksiz tartışmalara girmekten kaçınmalısınız. Şubat’ta içinizden yükselen değişim isteği ilişkilerinize yansıyacak. Hiç düşünmediğiniz halde evlilik kararı alabilirsiniz. Mart ayının ortalarından itibaren ilişkileriniz yeni bir boyut kazanacak. Büyük organizasyonlara katılabilirsiniz. Nisan başlarında sizi derinden etkileyecek bir kişiyle aranızda doğacak aşk tamamen değişmenize neden olabilir. Mayıs ve Haziran aylarında özgür aşk yaşama ihtiyacınız artıyor. Toplum tarafından önemsenen birine aşık olabilirsiniz. Bu yüzden ortaya çıkabilecek skandallara karşı tedbirli olun. Haziran döneminde yine ilişkilerinizle ilgili önemli gelişmeler ve fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Ağustos ve Eylül aylarında kaçamak aşklar ve yeni heyecanlar yaşanabilir. Eylül ayında fantezilerinizi gerçekleştirme imkanını yakalayabilir ve ilişkilerinizi çok farklı boyutlara taşıyabilirsiniz. Ekim ayında ilişkilerinizle ilgili daha ciddi kararlar içine girebilirsiniz. Değer verdiğiniz kişilerden gelecek sürpriz evlilik teklifleri sizi çok mutlu edecek. Aralık ayında sevdiklerinizle aranızda meydana gelebilecek tartışmalar konusunda dikkatli olmalısınız.

KARİYER

Bu yıl hayallerinizi gerçekleştireceğiniz fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Hayal gücü ve yaratıcılık gerektiren alanlarda yapacağınız çalışmalar ile son derece dikkat çekici olabilirsiniz. Yatırımlarınızı artırmak isteyeceksiniz. Bulunduğunuz yerin dışında başka bir bölgede ortaklık yapmak, yeni bir iş kurmak için güçlü arzular duyacaksınız.

Şubat ayında yatırımlarınız konusunda dikkatli olmalısınız. Evraklar, faturalar ve yazışmalar konusunda şubat ayı pek uygun bir dönem değil. Mart ve nisan aylarında projelerinizi ilgisi olmayan kişilere anlatmamalısınız. Çünkü fikirlerinizi çalmak, çalışmalarınızı engellemek isteyenler olabilir. Mayıs-Haziran döneminde değişik iş kollarına atılmak isteyeceksiniz. Şimdiye kadar uyguladıklarınızdan çok farklı alanlara yönelebilirsiniz. Temmuz ayının 10’una kadar olan dönemde, yazılı anlaşmalar ve evraklar konusunda dikkatli davranmalısınız. Eylül ayında bütçenizi dikkatli yapmalısınız. Harcamalarınıza özen gösterin. Ekimden itibaren daha sakin bir tempoya gireceksiniz. Kasım ve aralık aylarında dikkatinizi kendinize yönelteceksiniz.

SAĞLIK

Ocak ayında büyük beklentilerin yaratacağı gerilim yüzünden sağlık sorunları ortaya çıkabilir. Soğuk algınlığı ve ateşli hastalıklara karşı tedbirli olmalısınız. Nisan ve Mayıs aylarında aniden ortaya çıkan ve sebebi anlaşılamayan sağlık sorunları konusunda tedbirli olmalısınız. Karaciğerinizi zorlayan besinlerden uzak durun. 27 Temmuz-10 Ağustos döneminde, ateşli hastalıklar ve benzeri durumların ortaya çıkmaması için enerji fazlanızı boşaltmalısınız. Seyahatler ve sportif faaliyetler enerji fazlanızı boşaltmanıza yardımcı olacak.

2-6 Eylül arasında aniden ortaya çıkan rahatsızlıklar hissedebilirsiniz. Özellikle burcun 2’nci 10 günlük döneminde doğanlar, alkollü içecekler ve farklı yiyeceklerden uzak durmalılar. Kasım - Aralık döneminde, değişim arzularının yaratacağı gerilimden etkilenebilirsiniz.

YENGEÇ BURCU

AŞK

17 Ocak’tan itibaren beklentileriniz artacak. Hem aşk hem de parasal açıdan büyük talepleriniz olabilir. Bu devre içinde huzursuz ve gergin tavır içinde olmaktan kaçının. Ayrıca ikili ilişkilerinizde ortaya çıkan sorunları da fazla büyütmeyin.

Şubat ayının başından 10’una kadar olan dönemde cinsel enerjiniz artıyor. Öte yandan sevdiğinizle gereksiz sürtüşmeler yaşayabilirsiniz.

Mart ayının ikinci döneminde, ilişkinizde istediğiniz sıcaklığı yakalayabilirsiniz. Nisan ayında ise daha iyimser ve anlayışlı olabilir, sevdiklerinizle keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Ayın ilk haftasında özellikle ilginç kişilerle karşılaşabilir, şimdiye kadar ilginizi çekmeyen kişilerden etkilenebilirsiniz.

Nisan ayının ikinci yarısından itibaren ilişkinizle ilgili meydana gelen olaylar kafanızı karıştırabilir. Bundan doğacak tartışmalardan kaçınmanız gerek. Ayrıca bu devrede ortaya çıkabilecek dedikoduların ilişkinizi sarsmasına izin vermeyin. Mayıs ayını genel olarak hoş ve keyifli geçireceksiniz. Katılacağınız bir davet veya toplantıda tanışacağınız kişi ile sürpriz bir beraberliğe başlayabilirsiniz. Eğer hayatınızda kimse yoksa ayın 2 ve 3’ünde gelen teklifleri geri çevirmeyin veya siz bir organizasyon yaparak sosyal ortamlarda bulunmaya gayret edin.

Ayın 10’ndan sonra burcunuza geçecek olan Venüs cazibenizin ve çekiciliğinizin artmasını sağlayacak ve bulunduğunuz ortamlarda dikkat çekici ve aranan bir kişi olacaksınız. Haziran ayının ilk on günlük döneminde ilişkiler konusunda isteklerinizi büyütebilir ve bu isteklerinizi elde etmek için kendinizi çok zorlayabilirsiniz. Ağustos ayında ise sevdiğinizle olan ilişkinizde meydana gelen gelişmeler duygu ve düşüncelerinizi anlatmak ve paylaşmak için sizi zorlayacak. Yaratıcı fikirlerinizle son derece dikkat çekici ve etkileyici olacaksınız. Eylül ayının ortalarından itibaren de geleceğe yönelik projelerinizi gerçekleştirmek için uygun bir zamana giriyorsunuz.

Ekim ayında sevdiğinizle ilgili beklentileriniz artacak. Bu nedenle hırslı ve zorlayıcı bir tutum içinde bulunmaktan kaçınmanız gerek. Sevdiğinizin yapabileceklerinden fazlasını beklemeseniz daha iyi olur. Aksi takdirde onu zorladığınız için ilişkiniz bitme noktasına gelebilir. Ayın sonlarına doğru ilişkinizi sorgulayabilirsiniz. Ancak bu dönemde ilişkinizle ilgili yeni kararlar almaktan kaçının.

Kasım ve aralık aylarında ilişkinizde zorunlu ayrılıklar ortaya çıkabilir veya beklentileriniz yüzünden ilişkileriniz sarsılabilir.

KARİYER

Ocak ayının ilk yarısında dikkat gerektiren çalışmalar yaparken tedbirli olun. Çeşitli ortamlarda ve değişik organizasyonlarda yer almanız gerekebilir, dikkatinizi fazla dağıtmayın. Almış olduğunuz kararları değiştirmek için çok fazla acele etmeyin.

Şubat ayı artan harcamalarınızı dengede tutmak için çok çalışacağınız bir dönem olacak. Özellikle Mart ayının ortalarına kadar olan dönemde eski işlerle ilgili çalışmalara girip, yarım kalan işleri tamamlayabilirsiniz. Nisan ayının ilk yarısında çok yaratıcı fikirler üreterek dikkat çekici çalışmalar yapabilirsiniz. Bu dönemde hiç beklemediğiniz teklifler ve fırsatlar karşınıza çıkabilir. İşlerinizin yoğunluğundan dolayı karmaşa ve gerilim yaşasanız bile bunun üstesinden gelecek enerjiye sahip olacaksınız. Ayın sonlarına doğru sürpriz gelişmeler söz konusu olabilir. Mayıs ayının ilk yarısında alacağınız yeni iş teklifleri olabilir.

Haziranın ilk haftasında olumsuz duygularınız yüzünden elinize geçen fırsatları kaçırma ihtimaliniz olabilir, dikkatli olun. Temmuz ayında iş arkadaşlarınız veya ortağınızla aranızda çıkabilecek sorunlar karşısında ılımlı davranmalısınız. Bu dönem faturalar veya evraklarla ilgili karışıklıklar yaşayabileceğiniz için daha tedbirli olmalısınız. Aynı anda birden fazla işle uğraşmak zihninizin dağılmasına neden olabilir.

Ağustos ayında üstleriniz veya patronunuzla iyi ilişkiler içinde olacak ve yaptığınız işlerle kendinizi ortaya koymayı başaracaksınız. Bu dönemde ilginç projeler gerçekleştirebilirsiniz. Grup çalışmalarında verimli olacaksınız.

Eylül ayında finansal durumunuzla ilgili bazı sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Gelişmeler istediğiniz hızda olmadığı için gerilim ve huzursuzluk duyabilirsiniz. Ekim ayından itibaren bütçenizi aşan riskli yatırımlar yapabilirsiniz. Böyle bir kararı almadan önce gelir-gider durumuzu çok iyi hesaplamalısınız. Aksi takdirde zor durumlarda kalabilirsiniz.

Kasım ve aralık aylarında çok büyük sorumluluklar alabilir ve üstesinden gelebilmek için kendinizi çok fazla zorlayabilirsiniz. Yapabileceğinizin üzerinde sorumluluk almaktan kaçının. Gereksiz harcamalardan da uzak durun.

SAĞLIK

Genel olarak sağlık açısından çok fazla sorunlar yaşamayacağınız bir yıl geçireceksiniz. Ocak ayında enerji fazlanızı boşaltmak için seyahate çıkabilir veya sportif faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Şubat ayında ise acelecilik nedeniyle sakarlıklar yapabilirsiniz. Mart ayının ilk yarısında karamsar davranabilirsiniz. Ancak ayın ikinci yarısı moraliniz yükselecek. Nisan ayında değişme isteği ile kendinizi zorlayabilirsiniz. Mayıs ayının ilk yarısı moraliniz yükselecek ve fiziksel açıdan kendinizi güçlü hissedeceksiniz. Haziranda yorgunluk nedeni ile sağlık problemleri yaşayabilirsiniz. Temmuz ve Eylül ayları genel olarak fiziksel açıdan güçlü olduğunuz dönemler. Ancak stres ve gerginlik yaşayabilirsiniz. Bu durum midenizle ilgili problemler çıkmasına neden olabilir.

Ağustos ayında tatile çıkmak rahatlamanızı ve ilerleyen aylardaki yoğun tempoya hazırlık yapmanıza yardımcı olacaktır.

Ekim ayında sağlığınızla ilgili önceden gelen sorunlardan tamamen kurtulabilirsiniz. Mesela olmanız gereken fakat olmadığınız bir ameliyatı bu dönemde olmak zorunda kalabilirsiniz. Kasım ayının ikinci döneminde sağlığınızla ilgili problem yaşama olasılığınız da yüksek.

Yarın: ASLAN - BAŞAK
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!