2006 önemli değişimlerin habercisi

Güncelleme Tarihi:

2006 önemli değişimlerin habercisi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 24, 2006 00:00

Koç, Terazi, Başak ve Balıklar için bu yıl önemli değişimlerin habercisi. Akrep, Boğa, Aslan ve Kovalar güçlerinin sınırlarını zorlayacaklar. İkizler ve Yay burçları, hiçbir zaman olmadığı ölçüde ciddi davranacak. Yengeç ve Oğlaklar, iyimser duygular içine girecekler.

Güneş Tutulması Türkiye’yi etkileyecek

29 Mart 2006 günü meydana gelecek Güneş Tutulması, Antalya’dan izlenecek ve Ay dört dakika boyunca Güneş’i gölgeleyecek. Antalya’da başlayan Güneş Tutulması, Kuzey’e doğru ilerleyecek ve Ordu’da son bulacak.

8 derece 35 dakika Koç Burcunda meydana gelen Güneş Tutulması, hem dünya hem de Türkiye için çok önemli bir zamanın başladığını işaret ediyor. Özellikle Türkiye’nin geçmişini, geleneklerini, atalarından getirdiği değerleri sorgulayacağını işaret eden gökyüzünün bu konumu, köklerini ve sahip olduğu potansiyel enerjiyi anlama zamanının geldiğini gösteriyor.
/images/100/0x0/55ea25a0f018fbb8f86e147b


Hayal gücünü zorlayan olaylar meydana gelecek. Aynı zamanda Uranüs döngüsünün de başlamış olması, Türkiye’nin kendisini yeni baştan oluşturmak, aşama yapmak için zorlayıcı olayların açığa çıkacağını gösteriyor. Aile içi şiddet ve benzeri konuların gündeme gelmesi ve çözüm arayışına yönelten durumların ortaya çıkması da mümkün.

Aslında Türkiye, kendisini yenilemek ve değiştirmek için uygun fırsatı yakalayacak. Meydana gelen olaylar büyük bir baskı yaratabilir, fakat bu baskı fırsatları kullanmak için zorlayıcı bir etki olarak değerlendirilebilir. Şanssızlık olarak görünen olaylar, şansa dönüşebilir ve Türkiye şansını çok iyi kullanabilir. Ancak mart ayında tetiklenen olaylar, iki yıllık süreç içinde büyük değişikliklerin meydana gelmesine ve Türkiye’nin uluslararası platformda ilginç gelişmelere sahne olmasına neden olacak.

Bu Güneş Tutulmasından en fazla etkilenecek olanlar, 27 Mart-1 Nisan günleri arasında doğmuş olan Koçlar ile 30 Eylül-5 Ekim günleri arasında doğmuş olan Teraziler. Sizin için bu sene çok önemli değişikliklerin habercisi. Derinlerde gizli kalmış ve şimdiye kadar farkında olmadığınız özelliklerinizin açığa çıkmasına neden olacak durumlar meydana gelebilir.

Ocak ayında ilişkiler sorgulanacak

Ocak ayı, duyguların derinleştiği ve ilişkilerin sorgulanacağı bir dönem. Güzellik, sanat, aşk, finans ve ilişkileri sembolize eden Venüs, zirveyi sembolize eden Oğlak Burcunda geri gidiyor. Venüs’ün geri gitme hareketi, 3 Şubat’a kadar devam edecek ve zirveyi sarsan olaylar açığa çıkacak. Kadınların ön plana çıkacağını işaret eden gökyüzünün bu konumu, zirvede olmak veya zirvede kalmak için zorlayıcı olayların meydana geleceğini gösteriyor.

Üst düzey yöneticiler arası ilişkilerin önem kazandığı bu devre içinde isteklerin ortaya konulması zor olabileceği gibi, geçmişte yaşanmış tecrübelerin olayları şimdi etkilediği anlaşılabilir. İş ilişkilerinden ikili ilişkilere kadar her türlü ilişkinin, hatta geçmişte kalmış ilişkilerin bile çok önemli olacağı, derin sorgulamaların ortaya çıkacağı ve isteklerin değişeceği bir dönem.

Gökyüzünün bu konumundan başta Yengeç ve Oğlaklar etkilenirken, Koç ve Teraziler de sert etki alıyorlar. Özellikle parasal konulara yönelik karamsar bir tavır açığa çıkabilir. Sevdiklerinizden beklediklerinizle karşılaştığınız davranışlar başka olabilir. Buna bağlı olarak duygularınız derinleşebilir ve ilişkilerinizi sorgulayabilirsiniz.

Boğa, Başak, Akrep ve Balıklar ise duygularını gözden geçirecekler. İlişkiler önem kazanacak ve bu devre içinde meydana gelen olaylar ilişkilerinize daha farklı açılardan bakmanıza neden olacak.

Ay Tutulması radikal değişiklere neden olacak

15 Mart günü, Ay Tutulması meydana geliyor. Türkiye saatiyle 01.35’te meydana gelecek olan Ay Tutulması, 24 derece 15 dakika Başak Burcunda oluşuyor. Tutulma anında gökyüzünün konumu son derece ilginç. Üstelik aynı zamanda Merkür, Balık Burcunda geri gidiyor ve Jüpiter’in güçlü etkisini alırken Neptün’den de etkileniyor.

Bilinçaltını tetikleyen olayların meydana geleceğini işaret eden gökyüzünün bu konumu, düşüncelerin derinleşeceğini ve şimdiye kadar farkına varılmamış olayların ve durumların dikkat çekici olacağını gösteriyor. Özellikle yurt dışında ve başka ülkelerde meydana gelen olaylar ve değişime zorlayan baskılar sonucunda, radikal değişiklikler yapılabilir.

Bu Ay Tutulmasından en fazla etkilenenler, 16-20 Eylül günleri arasında doğan Başaklar ile 13-17 Mart günleri arasında doğmuş olan Balıklar. Bu sene sizin için çok önemli bir yıl. Gelişmeler bambaşka etkiler uyandırabilir ve bilinçaltınızı tetikleyen olaylar sizi tamamen değiştirebilir. Hayatınızdaki kadınların neden olduğu veya yaşadıkları olaylar aracılığı ile yaşantınızda önemli değişiklikler meydana gelecek. Aslında ihtiyacınız olduğu halde bir türlü yapamadığınız değişiklikleri, meydana gelen olaylar aracılığıyla yapacaksınız. Ancak olaylar meydana gelirken bu isteklerinizi unutmuş olabilir ve bu nedenle çok zorlanabilirsiniz.

Haziran ayı güç savaşlarına sahne olabilir

Haziran ayında Aslan burcunda dolaşan Mars, Aslan burcunda ilerleyen Satürn’ü tetikleyecek. Özellikle 13-23 Haziran günleri arasındaki dönem son derece kritik. Savaş potansiyelinin açığa çıktığı bu dönem otorite ve güç mücadelelerinin yapılacağını işaret ediyor.

Gökyüzünün bu konumundan en fazla etkilenecek olanlar, 29 Temmuz-8 Ağustos günleri arasında doğan Aslanlar ile 26 Ocak-4 Şubat günleri arasında doğmuş olan Kovalar. Kendinizi çok fazla önemseyecek, isteklerinizi kabul ettirmek için sert ve zorlayıcı bir tavır ortaya koyacaksınız. Dostlarınıza ve sevdiklerinize karşı biraz anlayışlı davranmalısınız. Kendinizi ve çevrenizi çok fazla zorlamayın ve biraz makul olmaya özen gösterin.

Ayrıca 26 Nisan-5 Mayıs günleri arasında doğmuş olan Boğalar ile 29 Ekim-7 Kasım arasında doğmuş olan Akrepler de, ısrarcı ve zorlayıcı bir tavır içinde bulunacak ve olayları çok fazla ciddiye alacaklar. Tabii buna bağlı olarak sert bir tavır ortaya koyabilir, zorlayıcı tutumlarıyla hem kendilerini, hem de çevrelerini zor durumda bırakabilirler. Bu devre içinde olayların üzerine gitmeyin ve gelişmeleri akışına bırakın. Böylece şanssızlık gibi görünen olayların şansa dönüştüğünü anlayabilirsiniz.

DEVAMI YARIN
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!