2000'lerin saati

Güncelleme Tarihi:

2000lerin saati
Oluşturulma Tarihi: Nisan 10, 1999 00:00

Haberin Devamı

Weitauer Tic. Hiz. A.Ş'nin distribütörlüğünde tüm seçkin saatçılarda bulunan bay ve bayan Tissot Fascination Form Serisi, 2000 yılının mükemmel karışımını bir saat dizaynıyla sunuyor. Bilinçli bir stille çağdaş tasarımın karışımı, ince çerçeve, çizilmeye dayanıklı safir kristal cam ve 30 metreye kadar su geçirmezlik özelliklerini bir arada bulunduruyor.

Ege yemekleri

Divan Lokantası üç yıldır olduğu gibi bu yıl da yine Ege yemeklerini sevenler için ‘‘Bahar Sofraları’’ hazırlıyor. Lokantanın şefleri 17 Nisan'a kadar Ege mutfağının birbirinden lezzetli yabani otlar ve sebzelerinden oluşan yemekler sunuyor.

Etnik çizgiler

Gucci'nin 1999 ilkbahar-yaz koleksiyonunda, insanları mutlu etmek adına Rodeo, LasVegas, Kızılderili ve Afrika esintilerinden bir sentez oluşturuldu. Daha az siyah ve daha fazla renk anlayışı çiçekli ve baskılı modeller tüm ürünlere ve aksesuvarlara yansıyor.

Vucuda yaz bakımı

Beymen'in Suadiye, Akmerkez ve Başkent Beymen Megastore'larında sürdürdüğü ‘‘vücut bakımı haftası’’ yarın sona eriyor. Biotherm, Clinique, Estee Lauder, Lancome, Shisedio gibi markaların danışmanları müşterilerin sorularını yanıtlarken, Sports International Fitness Centers yetkilileri egzersiz örnekleri sunuyor.

Güneşe meydan okuyun

Jean Paul Gaultier, 99 yılında sıradışı bir gözlük koleksiyonu hazırladı. Kadınlar için tasarlanan modeller rönesans döneminin gotik motiflerini anımsatırken, erkek modellerinde sade ve mekanik tasarımlara yer veriliyor. Yeni gözlüklerde ağırlıklı olarak metal kullanılıyor.

Cesur erkeklere

Vahşi doğadan esinlenen, kendini aşan cesur erkekler için özel: Pino Silvestre Extreme. Eau de toilette, after shave, deodorant ve sabun olarak sunulan Silvestre Extreme, meyve ve çiçek kokulu.

Doğayla uyumlu moda

Kadın ve erkek ilkbahar-yaz sezonuna ait koleksiyonunu Teşvikiye Maçka Palas'daki mağazasında sergileyen Emporio Armani'nin tüm ürünleri genç ve sofistike. Kullandığı lila, kurşun gri, bej ve altın sarısının tonları ve hafif kumaşlarla mevsime ve doğaya uyumlu.

Deri ve Kadın

Sportif esintilerle, metropol şıklığını biraraya getiren Derishow'un ilkbahar tasarımları, kadınların bu arayışına seçenekler sunuyor. Derishow kadını, bu bahar dağnık ve çağın dinamizmini yansıtıyor. Bu yılın tasarımlarında tüm dünya ile birlikte ilk kez yeni bir materyal kullanıldı: Astarsız giyilen, tersi özel finisajlı deriler. Yeni ten ile deri arasına astar girmiyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!