10 numara

Güncelleme Tarihi:

10 numara
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 26, 2004 00:37

Aranan kan bulundu

Bodrum Fuga Tatil Köyü’nün sahibi Volkan Büyükhanlı, sık sık ‘Blade’ adlı sürat teknesiyle Göltürkbükü sahillerinde görünüyor. Teknesinin üzerine kan grubu olan ‘O RH +’ yazdıran Büyükhanlı, aslında aranan kanı çoktan buldu; sevgilisi Berrak Tüzünataç! Tüzünataç ile Büyükhanlı, yaklaşık iki yıldır sorunsuz bir ilişki yaşıyor.

Eda’dan cesur pozlar

Rahmetli kayak hocası Turan Modoğlu’nun kızı Eda Modoğlu da Bodrum sezonunu geçtiğimiz haftasonu açtı. Göltürkbükü’ndeki People Beach’te rastladığımız Modoğlu, beyaz etek-şortuyla minderlere uzanmıştı. Son derece rahattı, bir yandan yemek yedi bir yandan arkadaşı Özlem Yıldız’la sohbet etti. Bu arada verdiği cesur pozlar ise yürekleri hoplattı.

Söylentiler asılsız

Bir süre önce rol arkadaşı Ozan Güven’le çapkınlık turlarına çıktığı şeklinde haberlere konu olan Mehmet Aslantuğ, şu sıralar eşi Arzum Onan’la Bodrum’da. Geçtiğimiz gece Hemera Club’ta eğlenen Aslantuğ ve Onan, söylentilerin asılsız olduğunu ve birlikte tatilin tadını çıkardıklarını söyledi.

İlk aşk, ilk heyecan

Şebnem-Celal Çapa çiftinin kızı Ceylan üç aydır Necdet Gürsoy ile flört ediyor. Birbirlerine çok yakıştıkları konuşulan iki genç, ilk heyecanı, ilk aşkı birbirlerinde tattıklarını her hareketleriyle belli ediyorlar. Bir an olsun birbirlerinden ayrılmayan Necdet Gürsoy ile Ceylan Çapa’nın, Ceylan’ın annesi Şebnem Hanım’ın Tampa Beach’in içindeki butiğinden bir örnek şort almaları da ilk aşkın en hoş detaylarından...

Estetikler işe yaramadı

Geçtiğimiz yıl dudaklarına silikon taktırmak için operasyon geçiren Özlem Yıldız’ın, yanlışlıkla burnunu da düzelttirdiğini söylemesi espri konusu olmasına yol açmıştı. Üç yıl önce de göğüslerine silikon taktıran Yıldız, şimdilerde Bodrum plajlarında göğsünü gere gere dolaşıyor. Ancak genç televizyoncunun hayatında hálá kimse yok. Bu da çevresindekilerin, estetik operasyonlar pek işe yaramadı demelerine neden oluyor.

Arkadaş onlar

Gökhan Gencebay, geçtiğimiz gün Göltürkbükü sahillerinde yürürken arkadaşı Elif’e rastladı. İki genç bu tesadüfün ardından sürekli birlikte gezip eğlenir oldu. Bu arada Sevim Emre, oğluyla Elif’in arasında özel bir şey olmadığını ısrarla belirtiyor gazetecilere.

Takmış takıştırmış

Hande Yener de sonunda Bodrum’un yolunu tuttu. People Beach’e gelen Yener’in denize giderken taktığı kolyeler gören herkesi şaşırttı. Güneş altında bu kadar aksesuvar kullanmasına anlam vermek güç olsa da Yener bakışları umursamadı.

Trendin takipçisi

People Beach ve Club Hello’s 13’ün işletmecisi Ali Sayar, gecesini gündüzüne katmış çalışıp duruyor. Sayar, güne People’da başlıyor, Hello’s 13’te devam ediyor. Geceleri ‘Haydi şimdi bütün eller havaya, eğlenelim hep bir arada’ sloganıyla tatilcileri yerlerinden kaldırıp sabahlara kadar eğlendiren Ali Bey, boynuna taktığı Louis Vuitton çantasıyla da trendi yakından takip ettiğini gösteriyor.

Stres atıyor

Kurtlar Vadisi dizisinin yapımcı ve yönetmeni Osman Sınav diziden geçtiğimiz ay ayrılmıştı. Sınav, yoğun geçen kış döneminin stresini eşi Tangül Hanım’la birlikte Bodrum tatilinde atıyor. Sınav çifti Göltürkbükü’ndeki Havana Beach’e el ele gelerek aşklarının hálá ilk günkü gibi sürdüğünü dosta düşmana gösterdiler.

İşte sevgilim

Esra Eron’nun adı geçtiğimiz hafta Umut Elçioğlu’yla anılıyordu. Bodrum’da birlikte denize giren, birlikte güneşlenen ikilinin bu görüntüleri, aşk dedikodusunun bir anda yayılmasına yol açmıştı. Bu durumdan rahatsız olan ünlü manken hemen gerçek sevgilisinin adını açıklayıverdi; Gökhan İleri... Ship a Hoy’un iskelesinde İleri’nin kucağına yatıp güneşlenen Esra Eron, bu tavırlarıyla çıkan haberleri yalanlamak ister gibiydi... Gökhan İleri ile Esra Eron, Ship a Hoy’da güneşlenirken sosyete butikçisi Muzi Karaata da sevgilileri bir an olsun yalnız bırakmadı. Muzi’nin sevgilisi Saffet Arıkan ise tüm gün iddialı tavla maçları yaptı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!