10 Numara

Güncelleme Tarihi:

10 Numara
Oluşturulma Tarihi: Nisan 28, 2004 00:52

Hit şarkılar bu albümde

Bugüne kadar birçok sanatçıya şarkı sözü veren ve müzik dünyasına onlarca hit kazandıran gazeteci Hakkı Yalçın, en önemli eserlerini ‘O Şarkılar’ adını verdiği albümünde topladı. Her bir şarkının farklı isimler tarafından yorumlandığı ve önceki gün piyasaya çıkan çalışmanın tanıtımı için Yalçın, aynı akşam bir yemek verdi... Beylerbeyi’ndeki Seaport adlı balıkçıdaki yemeğe Eda-Metin Özülkü, Sinan Özen, Hakan Peker, Petek Dinçöz, Işın Karaca, İzel, Kibariye ve Gökhan Özen’in de aralarında bulunduğu birçok ünlü katıldı. Albümde yorumladıkları şarkıları bu yemekte de seslendiren ünlülerin eğlencesi geç saatlere kadar sürdü.

Metroseksüel Sinan

Sinan Özen, gecede önlerini sarıya boyattığı ilginç saç modeliyle dikkat çekti. Özen, şov dünyasındaki isimlerin sürekli kendilerini yenilemeleri gerektiğini söyledi.

Favorisi Cüneyt Arkın

Güneş gözlüklerini çıkarmayan Gökhan Özen’in üzerindeki Bruce Lee baskılı tişört dikkat çekti. Özen, ‘Bakmayın Bruce Lee tişörtü giydiğime’ diyerek favorisinin Cüneyt Arkın olduğunu belirtti.

Kızıl imaj

25 gün sonra yeni albümünü çıkaracak olan Petek Dinçöz’ün sarı saçlarını kızıla boyattığı görüldü. Yeni albümü öncesi görünümünü yenileyen Dinçöz, ‘Yeni albümüm bomba gibi’ dedi.

Sazlı sözlü tanıtım

Metin Özülkü, Işın Karaca, Eda Özülkü, Kibariye, İzel, Hakan Peker ve Petek Dinçöz, Hakkı Yalçın’ı ‘O Şarkılar’ adlı albümünün tanıtım yemeğinde yalnız bırakmayan isimler arasındaydı... Gece boyunca albümde yer alan şarkıları seslendiren neşeli grup, Yalçın’la birlikte objektiflere poz vermeyi de ihmal etmedi...
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!