10 Numara

Güncelleme Tarihi:

10 Numara
Oluşturulma Tarihi: Nisan 09, 2004 00:58

Haberin Devamı

Önceki gece Hilton Convention Center’da düzenlenen Wedding Fest 2004 Fuarı’nın açılış gecesinde birbirinden ünlü mankenler podyuma çıktı. Aysun Kayacı ve Çağla Şikil’in gelinlik giydiği defilede, modacı Mehmet Gündem’in 2004 ilkbahar-yaz koleksiyonunu da sunuldu.

Beşiktaş’ın defans oyuncusu Emre Aşık’la uzun yıllardır birlikte olan ve bu yaz evlenme planları yaptığını söyleyen Aysun Kayacı, defilede gelinlik gilydi. Kayacı, ‘Daha önce de gelinlik giydim ama ilk kez bu kadar heyecanlanıyorum’ dedi.

Ebru Güzel, tanıttığı dantellerle işli transparan elbisesiyle gecenin en çok dikkat çeken ismi oldu. Güzel, ‘Bu elbiseyi günlük hayatta giyemem’ dedi.

Hıncal Uluç, yakın arkadaşı ‘Şapka’ Ertekin’le birlikte Hilton’daki defileyi en ön sırada izledi. Uluç, gazetecilerin sorusu üzerine, ‘Defileyi çok beğendim. Anlaşılan bu yaz renkleneceğiz’ dedi.

Dans etmeyi hep istedim

Türkstar’ın güzel sunucusu Gamze Özçelik, son dönemde yaptığı danslarla gündemde. Özçelik, bu yöndeki sorulara, ‘Türkiye’de hem dans edip hem şarkı söyleyen biri yok. Benim sesim güzel değil. Eğer sesim güzel olsaydı bu boşluğu doldururdum. Müzikle uğraşsaydım bu boşluğu doldurabilirdim. Ben ilk genç kızlık dönemlerimden beri dans etmek, şov yapmak isterdim. Türkstar bu anlamda hayallerimi gerçek kıldı. Ama benim için önemli olan oyunculuk. Bu alanda başarılı olmak istiyorum’ dedi.

İbrahim’e gözü gibi baktı

Geçtiğimiz hafta zatürre teşhisiyle evde dinlenen İbrahim Kutluay’a, sevgilisi Demet Şener baktı. Şener, ‘İbrahim’e yemekler hazırladım, meyve suları sıktım, ona bir güzel baktım. Çok aşırı derecede ateşli değildi, evdeydi ve bir süre antrenmanlara katılmadı. Ben de evde ona baktım’ dedi. Kutluay’ın, İspanya’da olduğu için Atasay defilesini izlemeye gelemediğini söyleyen Şener, ‘Pazartesi günkü Yıldırım Mayruk defilesinde İbrahim beni izlemeye gelecek’ dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!