Bitcoinle ilgilenenler bu kitapları okusun!

Güncelleme Tarihi:

Bitcoinle ilgilenenler bu kitapları okusun
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 20, 2018 09:50

Son dönemlerin en popüler yatırım araçlarından bitcoinle ilgilenenlere özel kitaplar derledik.

Haberin Devamı

Son dönemde piyasalarda en çok konuşulan konuların başında bitcoin geliyor. Sanal bir piyasa üzerinden işlem gören bu yeni para birimi, kimi şirketler ve devletler tarafından tanınmasa da, bu birimi tanıyan isimler de kayda değer bir çoğunlukta. Bitcoin konusunda kendinizi geliştirebilmeniz için okumanız gereken kitapları sizler için derledik.

Kriptopara Çağı: Wall Street’te gazetecilik yapan yazarlar Paul Vigna ve Michael J. Casey tarafından yazılan bu kitapta, bitcoinin neden gözardı edilmemesi gerektiği sorusunun cevabını arıyor. Bir devrim niteliğinde olan bitcoinin gelişimini belgelerle ayrıntılı bir şekilde anlatan bu kitap bitcoin hakkında detaylı bilgi arayanlar için okunması gereken kitaplar arasında.

Kripto Para Bitcoin Finansal Özgürlüğün Eşiğinde: Levent Kurt tarafından yazılan bu kitap, bu alanda yazılmış ilk Türkçe kitap olma özelliğini de taşıyor. Bitcoin ve bitcoin madenciliğinin çalışma mekanizmasını daha sade ve herkese hitap eden bir şekilde anlatan bu kitap yeni başlayanların da rahatlıkla yararlanabileceği bir kaynak.

Haberin Devamı

Bitcoin Devrimi: İnci Sözlük ve Uludağ Sözlük gibi internet ortamında çok okunan ve takip edilen bilgi kaynaklarının kurucuları Serkan İnci ve İsmail Alpen tarafından yazılan ve bitcoin ve altcoin kavramları, bitcoinin geleceği konusunda düşünceler ve bitcoin madenciliği hakkında bilgi içeren bir kitap.

Bitcoin Hakkında Güncel Her Şey: Bitcoin ile ilgili temel bilgilerin yanı sıra, bitcoin sayesinde zengin olanların ve bitcoin konusunda yaşanan ilginç vakaların yer aldığı güncel bir kaynak.

Bitcoin Paradan Sonraki En Büyük İcat: Blockchain teknolojisi ve altcoinler ile ilgili detaylı bilgiye sahip olabileceğiniz bu kitap, bitcoin piyasasında kullanılan terimler ve bu piyasada nasıl işlem yapılacağı konularında da okuyucuya yön gösteriyor.

Bitcoin’i Anlamak: Pedro Franco tarafından yazılan bu kitapta, bitcoinin arkasındaki teknoloji, bitcoinin finansal sektör üzerindeki etkisi ve bitcoinin tarihi gelişimi hakkında detaylı bilgiyi bulabilirsiniz.

Haberin Devamı

Bitcoin’in Temel İlkeleri: Albert Szmigielski tarafından yazılan bu kitapta, bitcoin konusunda daha önce işlem yapmış ve işlemlerinin verimliliğini geliştirmek isteyen okuyucular için önerilere yer veriliyor.

Bitcoin Dedektifi: Yazar Marty Longson, diğer kaynak kitapların aksine bitcoin konusunda vereceği bilgileri bir roman olarak kurgulamış. Hem heyecanlı bir dedektiflik hikayesi okuyabilir, hem de bitcoin konusunda bilgi sahibi olabilirsiniz.

BAKMADAN GEÇME!