Kazımkarabekir'de Cumhuriyet için koştular

Güncelleme Tarihi:

Kazımkarabekirde Cumhuriyet için koştular
Oluşturulma Tarihi: Kasım 01, 2016 16:01

Kazımkarabekir'de Cumhuriyet için koştular

Haberin Devamı

KARAMAN,(DHA)- KARAMAN'ın Kazımkarabekir ilçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramları etkinlikleri kapsamında atletizm yarışları düzenlendi.
Kazımkarabekir Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü koordinesinde Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Cumhuriyet Kupası Atletizm Yarışları 60 sporcunun kıyasıya rekabetine sahne oldu. Yıldızlar ve gençler kategorilerinde düzenlenen yarışlarda birincilik mücadelesi veren sporculara çok sayıda sporsever alkışlarıyla destek verdi.
Kazımkarabekir çevre yolunda başlayan ve ilçe meydanında sona eren yarışlarda sporcular arasında yaşanan tatlı rekabet sporseverler tarafından yoğun ilgi gördü. Şenlik havasında geçen yarışlarda sporcu yakınlarının tezahüratları ise yarışlarda renkli görüntülerin çıkmasına sebep oldu.
Zevkli ve bir o kadar da çekişmeli geçen yarışlarda yıldız bayanlar kategorisinde Şerife Selen Kılbasanlı birinci, Hatice Güngör ikinci, Merve Yanar üçüncü, yıldız erkeklerde Emre Can Gümüş birinci, Harun Ayhan ikinci, Tuncay Aksa üçüncü, genç bayanlarda İlayda Gülok birinci, Raziye Bozkurt ikinci, Sude Evgincan üçüncü, genç erkeklerde ise Hamdi Özen birinci, Kürşat Sezer ikinci ve İsmail Kibar üçüncü olan sporcular oldu.

Yarışlar sonunda dereceye giren sporculara madalyaları Kazımkarabekir İlçe Kaymakamı Hakan Gönen, Belediye Başkanı Ali İhsan Alanlı ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Cavit Bardak tarafından takdim edildi.
FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!