Kazım Kazım'dan olay yaratan tweetler!

Güncelleme Tarihi:

Kazım Kazımdan olay yaratan tweetler
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 01, 2015 16:21

Bugün itibariyle bedelsiz olarak Feyenoord Kulübü'nün malı olan Kazım Kazım, Twitter'dan Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı'nı eleştiren hatta alaya alan tweetler yağdırdı.

Haberin Devamı

Futbol gündemi bugün Kazım Kazım'ın attığı tweetlerle sarsıldı. Bunun sebebi ise Feyenoord'da forma giyen milli futbolcunun, Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı ile dalga geçen ifadeler kullanması idi. Bölükbaşı hakkında birbiri ardına tweet atan Kazım Kazım'ın neden böyle yaptığı sonradan anlaşıldı...

Bursaspor, sezon başında Feyenoord'a kiraladığı Kazım Kazım için özel bir anlaşma yapmıştı. Buna göre, Hollanda kulübü dilediği taktirde 1 Mayıs 2015 tarihi itibariyle milli futbolcunun bonservisini bedelsiz olarak alma hakkına sahipti. Feyenoord yetkilileri Kazım'ın kalıp kalmayacağına bu hafta başına kadar karar veremedi.

Kazım Kazımdan olay yaratan tweetler

Haberin Devamı

Tekrar Bursaspor'a dönmek istemeyen Kazım, geçtiğimiz günlerde Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı ile görüşüp, "Size bir miktar para ödeyeyim, bonservisimi bana verin" dedi. Tecrübeli futbolcu, Feyenoord'da kalamadığı taktirde kendisine Bursaspor dışında bir kulüp bulmayı hedefliyordu. Ancak başkan Bölükbaşı Kazım'ın teklifini kabul etmedi.

BURSASPOR'LA BAĞLARI KOPUNCA DİLİ ÇÖZÜLDÜ!
Bu arada Feyenood yönetimi Kazım'la sözleşme yenilemeye karar verince dengeler değişti. Bugün itibariyle Hollanda kulübünün malı olan, dolayısıyla Bursaspor ile bağları resmen kopan Kazım Kazım, Twitter'dan Recep Bölükbaşı'nı eleştiren hatta alaya alan tweetler attı.

Feyenoord'da oynamasına rağmen parasını Bursaspor'dan aldığını vurgulayan Kazım, kendi durumuyla ilgili bilgi vermekle de yetinmedi; Bursaspor'un yıldızı Fernandao'nun sezon sonunda takımdan ayrılacağını da öne sürdü.
Kazım Kazım'ı olay yaratan tweetleri şöyle:

BAKMADAN GEÇME!