Kazandıkları Kupayı Başkan Culha’ya Getirdiler

Güncelleme Tarihi:

Kazandıkları Kupayı Başkan Culha’ya Getirdiler
Oluşturulma Tarihi: Kasım 03, 2015 16:58

TFF TARAFINDAN DÜZENLENEN PLAJ FUTBOLU LİGİNDE ÜÇÜNCÜLÜK ELDE EDEN HATAY'IN ARSUZ İLÇE BELEDİYESİ PLAJ FUTBOL TAKIMI, KAZANDIKLARI KUPAYI BELEDİYE BAŞKANI NAZIM CULHA'YA HEDİYE ETTİ.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından düzenlenen Plaj Futbolu Ligi’nde üçüncülük elde eden Hatay’ın Arsuz İlçe Belediyesi Plaj Futbolu Takımı, kazandıkları kupayı Belediye Başkanı Nazım Culha’ya verdi.
Hatay Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu(ASKF) Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Dik ve Herkes İçin Futbol (HİF) İskenderun Sorumlusu Murat Ünal ile birlikte Belediye Başkan Culha’yı makamında ziyaret eden başarılı sporcular kupayı takdim ederken, desteklerinden ve kendilerine verdiği moralden dolayı Başkan Culha’ya teşekkür etti.
Kupanın makama çok yakıştığını söyleyen Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha ise tüm spor dallarına gereken ilgi ve desteği imkanlar dahilinde sunmaya gayret gösterdiğini belirterek, "Şampiyonada güzel maçlar ortaya koyan sporcularımızı tebrik ediyorum. Sonuçlar hakkında bizleri sürekli bilgilendirdiniz ve bizlere heyecanlı dakikalar yaşattınız. Bu kupanın ilçemize gelmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyor, sporcularımızı tekrar tekrar kutluyorum" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!