KAYSO Başkanı Mehmet Büyüksimitci güven tazeledi

Güncelleme Tarihi:

KAYSO Başkanı Mehmet Büyüksimitci güven tazeledi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 07, 2018 10:58

KAYSO Başkanı Mehmet Büyüksimitci güven tazeledi

Haberin Devamı

KAYSERİ,(DHA) - KAYSERİ Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitçi, 51 kişilik meclis üyesinin oyunu alarak yeniden başkan seçildi.

Sanayi Odasında yönetim kurulu başkanlık seçiminin yapılmasının ardından meclis üyeleri, yönetim kurulu, disiplin kurulu üyeleri ve TOBB delegelerini belirledi.  Buna göre Kayseri Sanayi Odasının yeni yönetiminde Yönetim Kurulu Başkanlığına  Mehmet Büyüksimitçi  seçilirken, yönetim kurulu, Abdullah Oğuzbaş, İbrahim Ezinç, Ahmet Gümüşçü, Mehmet Sarıalp, Mustafa Kemal Saçmacı, Mustafa Nebi Doğan, Erkut Korkmaz, Nuh Mehmet Akkaş, Lütfi Çarşıbaşı ve Ali Baktır'dan oluştu. Disiplin kurulu üyeliklerine ise Mehmet Oktay Püsküllü, Hacı Mehmet Durak, Metin Ayvaz, Ahmet Akdemir ve Recep Güneş,TOBB Genel Kurul delegeliğine de   Mehmet Büyüksimitçi, Abidin Özkaya, Abdullah Oğuzbaş, Ali Oğuzönder, İbrahim Ezinç ve Yavuz Dur seçildi

Sonuçların hayırlı olması temennisinde bulunan Başkan Mehmet Büyüksimitci, " Demokratik bir ortamda, barış içerisinde bir seçim yaptık. Bildiğiniz gibi tek liste halinde bir seçim süreci yaşadık. Tabi bizden başka aday olmaması bize biraz daha fazla sorumluluk yüklüyor. Bizde bu sorumluluğumuzun farkındayız. Bu yeni dönemde sanayicilerimizin güvenine layık olmaya çalışacağız. Ben tüm üyelerimize, meslek komitesi, meclis ve yönetim kurulu üyelerimize çok teşekkür ediyorum. Başta Genel Sekterimiz olmak üzere, tüm çalışma arkadaşlarıma da sizler adına teşekkür ediyorum. Önümüzdeki dönem tüm üyelerimizle birlikte ortak hareket ederek, Kayseri sanayisini bir üst seviyeye taşıma gayretinde olacağız. Sonuçların tüm üyelerimize, şehrimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Yeni meclis ve yönetim kurulunda büyük oranda değişikliğe gittiklerini açıklayan KAYSO Başkanı Büyüksimitci, “Bildiğiniz gibi daha önce meclisimizde yüzde 50’ye yakın bir değişiklik olduğunu söylemiştim. Yeni bildirilen isimlerle meclis üyelerimizin yüzde 53’ü değişmiş durumda. Meslek komitesi üyelerimizin de yüzde 54’ü değişmiş durumda. Bugün oyladığımız yönetim kurulumuzda da yüzde 70 civarında bir değişim var. Toplam 11 kişilik yönetim kurulumuzda 7 yeni arkadaşımızla çalışmalarımıza devam edeceğiz. Özellikle eski yönetim kurulu üyelerimize bugüne kadar göstermiş oldukları destekten ve yapmış oldukları hizmetten dolayı teşekkür ediyorum. Daha genç arkadaşlarla biraz daha dinamik bir yönetim sergilemek için böyle bir değişikliğe gittik. Önümüzdeki dönemde çok daha aktif olmamız gerektiğini düşünüyorum. Bunu da ancak iş paylaşımını doğru yapabilirsek fayda sağlarız. Hem Kayseri’ye hem de Türkiye’ye bu dönemde fayda sağlamak önemlidir” şeklinde konuştu.

ÖZKAYA YENİDEN KAYSO MECLİS BAŞKANI

Bu sabah yapılan 51 kişilik yeni meclis üyeleri KAYSO Meclis Başkanlığına yeniden Abidin Özkaya'yı seçti. Böylecede KAYSO'da yönetim kurulu ve mleclis başkanlıkları değişmemiş oldu

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!