Kayseri'ye milli takım makyajı

Güncelleme Tarihi:

Kayseriye milli takım makyajı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 24, 2009 10:36

Kayserispor tesislerinde milli takım için tadilat çalışması başlatıldı.

2010 Dünya Kupası elemelerinde Estonya ile Kayseri'de Kadir Has Stadı'nda karşılaşacak olan A milli futbol takımı, Kayserispor tesislerinde konaklayacak.

Milli takımın Kayserispor tesislerinde konaklama fikri, yine Kayseri'de oynanan Azerbaycan hazırlık maçı öncesi ortaya çıktı. Kadir Has Stadı'nda oynanan Azerbaycan maçı öncesi Kayserispor yönetimi, milli takım kafilesine kulüp tesislerinde yemek verdi. Bu sırada Kayserisporlu yöneticiler, Milli Takımlar Sorumlusu Fatih Terim'e tesislerde konaklamaları teklifinde bulundu. Milli takım futbolcuları da tesisleri beğendiklerini belirttiler.

Futbol Federasyonu'nun Estonya maçının Kayseri Kadir Has Stadı'nda oynanacağını açıklamasının ardından ise milli takımın Kayserispor tesislerinde konaklaması kararlaştırıldı.

Kayserispor'un Karpuzatan bölgesindeki Kadir Has Tesisleri'nde milli takım için tadilat çalışmaları başlatıldı. Tesislerde futbolculara ait odalar tamamen yenilenmeye başlandı. Odaların modern bir şekilde donatıldığı tadilat çalışmaları kapsamında, banyo ve tuvaletlerdeki fayanslar ise kırmızı-beyaz renklere büründü. Tadilat çalışmaları kapsamında tesisin çevre düzenlemesi de yenilenmeye başlandı.

Kayserispor Genel Müdürü Süleyman Hurma, tesislerdeki yenileme çalışmalarının kısa sürede tamamlanacağı bildirdi.

5 Eylül'de oynanacak Estonya maçı için Kayseri'ye gelecek olan milli takım kafilesinin, 5-6 gün öncesinden Kayserispor tesislerine gelerek burada kamp yapmasını beklediklerini ifade eden Hurma, yenileyerek daha modern hale getirdikleri tesislerin milli takımlara ev sahipliği yapmasını planladıklarını söyledi.

Türkiye'nin en modern tesisini Kayserispor'a kazandırmak için çalışmaları sürdürdüklerini hatırlatan Hurma, “Yeni tesisimizi hizmete açtıktan sonra tadilatını yaptığımız şimdiki tesisimizi altyapıya devredeceğiz. Yenileme çalışmaları ile daha modern hale getirdiğimiz tesisin milli takımlara ev sahipliği yapmasını istiyoruz” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!