Kayserispor'un yeni hocası belli oldu

Güncelleme Tarihi:

Kayserisporun yeni hocası belli oldu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 16, 2012 16:34

Kayserispor Yönetimi, Şota'dan boşalan teknik direktörlük koltuğu için Hırvat çalıştırıcı Robert Prosinecki ile 1,5 yıllığına anlaştı.

Haberin Devamı

2 haftadır teknik direktör arayan Kayserispor Robert Prosinecki ile anlaşmaya vardı.

Kulüp basın sözcüsü Oğuz Ortaköylüoğlu'nun verdiği bilgilere göre Hırvat teknik adam ile 2.5 yıllık ön anlaşma yapıldı. Prosinecki'nin Kayseri'ye getirildiği ve Hırvat teknik adamın hem tesisler hem de stadı gezdikten sonra Kayserispor'a evet dediği belirtildi.

Ülkesine dönecek olan Prosinecki çarşamba günü tekrar Kayseri'ye gelerek resmi sözleşmeyi imzalayacak ve perşembe gününden itibaren Kayserispor'un başına geçecek.

Robert Prosinecki kimdir?

Robert Prosinecki (12 Ocak 1969; Schwenningen, Almanya)

Hırvatistanlı eski futbolcu ve teknik adam. Son olarak Sırp takımı FK Kızılyıldız'ın teknik direktörlüğünü yapan Prosinecki, futbolculuk kariyerinde  FK Kızılyıldız, Real Madrid, Real Oviedo, Sevilla FC, FC Barcelona, Dinamo Zagreb, Standard Liege, Portsmouth, Olimpija Ljubljana ve NK Zagreb'de oynadı. Kariyerini ülkesi Hırvatistan'ın Dinamo Zagreb takımında noktaladı. İki ayrı ülkenin milli takımıyla (Yugoslavya ve Hırvatistan) Dünya Kupası'nda gol atmış tek futbolcu olarak tarihteki yerini aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!