Kayserisporlu yöneticiler İngiltere'de

Güncelleme Tarihi:

Kayserisporlu yöneticiler İngilterede
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 22, 2010 11:18

Forvet transferini Avusturya kampında tamamlamak isteyen Kayserispor ,Middlesbrough'un Mısırlı yıldız Mido'nun transferini gerçekleştirmek için İngiltere'ye çıkarma yaptı.

Haberin Devamı

Sarı kırmızılılar geçtiğimiz sezonu, Premier Lig'de West Ham United formasıyla kiralık olarak geçiren Mido'nun bonservis bedeli için pazarlığa oturdu.

Kayserispor Asbaşkanı Şaban Miraboğlu, Mısırlı golcününün transferinin bir iki gün içinde gerçekleşebileceğini söyledi. Miraboğlu, Roma, Tottenham, Ajax, Celta Vigo, Marsilya, Wigan gibi takımlarda ve üst düzey liglerde forma giyen, asıl adı Ahmed Hossam Hussein Abdelhamid olan Mido'nun transferinde sona yaklaştıklarını, kulüp menajerinin halen İngiltere'de olduğunu belirtti. Şaban Miraboğlu, "Mısır milli takımının da 51 kez formasını giyen, 27 yaşındaki Mido'nun transferi için Middlesbrough kulübüyle iki gündür pazarlıklarımız sürüyor. Bu oyuncunun borservisi için İngiliz ekibinin önerdiğimiz rakama gelmesini bekliyoruz. Sanıyorum Avusturya kampımız bitmeden önce bu oyuncuyu renklerimize katarız" dedi.

Haberin Devamı

Adı, Fenerbahçe ve Galatasaray'la da anılan, Middlesbrough, Roma, Tottenham, Ajax, Celta Vigo, Marsilya, Wigan gibi takımlarda forma giyen Mido ,Mısır Milli Takımı formasıyla da 51 maçta 19 gol kaydetti. Halen Kayserispor'un forvet hattında Cangele, Ömer Şişmanoğlu, Moitz, Triousi, Semih Aydilek gibi futbolcular bulunuyor.


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!