Kayserispor'da savunma alarm veriyor

Güncelleme Tarihi:

Kayserisporda savunma alarm veriyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2012 12:42

Galatasaray yenilgisiyle puan cetvelinin 17’nci sırasına inen Kayserispor, bu sezon oynadığı 9 maçta 19 golle bugün ligin şu anda en çok gol yiyen takımı oldu.

Türkiye Kupası ikinci kademe maçında da 3’üncü Lig takımı Sancaktepe Belediyespor’a 3-1 yenilip kupaya veda eden Kayserispor, cumartesi günü Galatasaray’a 3-0 mağlup olurken deplasmanda oynadığı 5 maçta 14 golü kalesinde görmüş oldu. 2.1’lik gol ortalaması olan Kayserispor, puan cetvelinde sondan ikinci sıraya kadar indi.

Geçen sezonki ideal onbirinde yer alan defans oyuncularından Slovak milli takımının sağbeki Peter Pekarık’ı gönderip Hasan Ali Kaldırım’ı Fenerbahçe’ye, İlhan’ı Kasımpaşa’ya veren Kayserispor, sezon boyuncu filesini koruyan Arjantinli kaleci Navarro’yu da gözden çıkardı. Önce kulüp bulması istenenen Navarro, sonra da A-2 takımına gönderildi, sonra da A takımının antrenmanına alındı.

Kayserispor, kaptan Eren ile Gürcistan milli takımının tecrübeli oyuncusu Zurap’a da son haftalarda şans tanımadı. Kayserispor, stoperdeki sıkıntı üzerine solbek olarak transfer ettiği Malik Deniz Fathi’yi defansta stoper olarak oynatmaya başladı.

PROSİNECKİ ZAMAN İSTEDİ

Galatasaray maçını değerlendiren sarı kırmızılı ekibin yeni teknik direktörü Robert Prosinecki, göreve geldiğinden bu yana üst üste oynanan iki maçta alınan yenilgiye çok üzüldüğünü, kısa süredir takımın başında olduğunu belirtirken şöyle dedi:

"Zamana ihtiyaç duyuyoruz. Galatasaray’ın attığı goller, maalesef kendi hatalarımızdan, kaybettiğimiz toplar sonucunda oldu. Bu hataları, Galatasaray gibi bir takım karşısında yaptığınız zaman affetmiyorlar ve bugün de değerlendirdiler. Maçta iyi mücadele etmeye çalıştık. Oyunun geneline baktığımız zaman, iyi futbol oynadığımız anlar oldu ama çok da uzun sürmedi. Takım halinde yaptığımız hatalar var. Bunu çalışarak düzeltmemiz lazım. Ortaya koyduğumuz performanstan memnun değilim."

KARABÜKSPOR MAÇI SEYİRCİSİZ

Kayseri’ye dönen sarı kırmızılı oyuncular yarın Karabükspor ile kendi evlerinde oynayacakları karşılaşmanın ilk hazırlığını yapacak. Bu arada Kayserispor, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulunun verdiği 1 maçlık seyircisiz oynama cezası yüzünden karşılaşmayı seyircisiz oynayacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!