Kayserispor'a modern tesis

Güncelleme Tarihi:

Kayserispora modern tesis
Oluşturulma Tarihi: Haziran 22, 2009 10:58

Kayserispor Kulübü'nün yaptıracağı yeni tesislerin temelinin bu hafta atılması bekleniyor.

Haberin Devamı

Genel menajer Süleyman Hurma yaptığı açıklamada, Kadir Has Kulüp Tesisleri içinde belirlenen araziye yaptıracakları yeni tesis için proje çalışmalarının tamamlandığını bildirdi.

Kayserispor'un geleceği için uzun vadeli planlar yaptıklarını, bu kapsamda Türkiye'nin en modern tesisini Kayseri'ye kazandıracaklarını kaydeden Hurma, şu bilgileri verdi:

“Yapacağımız yeni tesis için proje çalışmaları tamamlandı. Hazırlattığımız 5-6 proje arasından seçim yaparak bir projeyi kabul ettik. Bunun için mimarla anlaştık. Şimdi projeyi kısa sürede hayata geçireceğiz. Bu hafta tesisin temelini atmayı planlıyoruz. Kayserispor'a kazandıracağımız yeni tesis Türkiye'nin en modern tesisi olacak. Hatta, Avrupa'da bile en fazla birkaç kulüpte eşine rastlanabilir bir tesis olacak. Bu tesis, Kayserispor'un çok uzun yıllar ihtiyacını karşılayacak şekilde donanımlı olacak. Mesela, Estonya maçı için Kayseri'ye gelecek olan A milli takımımız bizim tesislerimizde kamp yapacak. Bu gibi ihtiyaçların karşılanması için Kayserispor tesisleri önemli bir boşluğu dolduracak.”

Haberin Devamı

Yeni kulüp tesislerinin yaklaşık 5 milyon TL'ye mal olmasının tahmin edildiğini hatırlatan Hurma, mevcut tesisleri paf takımına bırakacaklarını ve böylece Kayserispor'a yeni yetenekler kazandırılması açısından da önemli bir avantaj yakalayacaklarını sözlerine ekledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!