'Kayserispor takibini sürdürecek'

Güncelleme Tarihi:

Kayserispor takibini sürdürecek
Oluşturulma Tarihi: Mart 13, 2007 10:52

Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, “Kayserispor ligin en iyi futbol oynayan takımlarından biri. Üç büyüklerin yakın takipçisi olmayı sürdüreceğiz. Avrupa kupalarından birine mutlaka katılmak istiyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Antalyaspor maçı hazırlıklarını sürdüren Antalyaspor'da Genel Menajer Süleyman Hurma, bu maçtan galibiyet beklediklerini söyledi. Kayserispor'un ligin üst sıralarındaki yerini koruyup, Avrupa kupalarına katılmak istediğini kaydeden Hurma, “Kayserispor ligin en iyi futbol oynayan takımlarından biri. Bunu sadece ben değil birçok spor otoritesi de söylüyor. Üç büyüklerin yakın takipçisi olmayı sürdüreceğiz. Avrupa kupalarından birine mutlaka katılmak istiyoruz” dedi.

“FATİH CEYLAN İLE PROBLEM YOK"

Süleyman Hurma, bazı gazetelerde Fatih Ceylan'ın Gaziantepspor maçı öncesi Mehmet Topuz ve daha sonra da kendisiyle tartıştığı yönünde çıkan haberlerin tamamen asılsız olduğuna da dikkat çekerek, “Birileri Kayserispor'u karıştırmak istiyor. Fatih Ceylan ile ilgili haberler, tamamen uydurma ve Kayserispor'a yönelik olarak hazırlanmış. Bizim Fatih Ceylan ile hiçbir problemimiz olmadı” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!