Kayserispor ille de 3 puan diyor

Güncelleme Tarihi:

Kayserispor ille de 3 puan diyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 03, 2006 11:40

Turkcell Süper Ligi üçüncüsü Kayserispor'da, genel menajer Süleyman Hurma, “Denizlispor maçı bizim için hayati bir önem taşıyor. Mutlaka kazanacağız” dedi.

Süleyman Hurma, yarın kendi sahalarında oynayacakları Denizlispor maçını dönüm noktası olarak gördüklerini söyledi. Kayserispor'un ciddi hedefleri olan ve bu hedefler doğrultusunda çalışmalar yapan, lig üçüncülüğüne hak ederek ulaşan bir takım olduğunu vurgulayan Hurma, ligde Trabzonspor, kupa da ise Altay karşısında alınan net galibiyetlerin başarının istikrarlı futbollarının bir göstergesi olduğunu ifade etti.

Hedefi olanın rehavete kapılmasının sözkonusu olamayacağını, bu nedenle de futbolcularda rehavet korkusu yaşamadıklarını kaydeden Hurma, şunları söyledi:  “Hazırlıklarımız son derece verimli geçti. Kendi saha ve seyircimiz önünde mutlaka galip gelmek istiyoruz. Bu maçı kazanırsak, UEFA yolunda önemli bir avantaj yakalayacağımızı düşünüyoruz. Bu nedenle, dönüm noktası olarak gördüğümüz bu maçta, galibiyetten başka sonuç düşünmüyoruz”
Golcü futbolcuları Gökhan Ünal ile Hanefi'nin kart cezalısı olduğu için oynamayacak oluşlarının kendileri için bir dezavantaj olmayacağını savunan Hurma, takımın tüm futbolcularının verilen görevi en iyi şekilde yerine getirmekle yükümlü olduğunu ve bunu başarabilecek kapasiteye sahip olduklarını belirtti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!