Kayserispor - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı?

Güncelleme Tarihi:

Kayserispor - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 27, 2015 17:09

Fenerbahçe Kayserispor karşılaşması için hazırlıklarını tamamladı artık maç saati bekleniyor. Fenerbahçe Kayserispor maçını kazanıp gruptaki liderliğini devam ettirmek istiyor. Teknik direktör İsmail Kartal, Kayserispor ile oynanacak maçta yine genç ve yedek futbolcuları kullanacak. Kupa maçı ne zaman ve saat kaçta nerede oynanacak?

Haberin Devamı

Ziraat Türkiye Kupasın'da Kayserispor Fenerbahçe karşı karşıya geliyor Saat 20.30'da başlayacak mücadele, Kadir Has Stadı'ndan her iki takım mücade verecekler. Kayserispor Fenerbahçe maçı Türkiye Kupası E Grubunun bu haftaki liderini belirleyecek.

Kayserispor ise Fenerbahçe'yi yenip zirveyi kapma hesabı yapıyor.

Ziraat Türkiye Kupası 5. hafta mücadelesinde PTT 1. Lig ekiplerinden Kayserispor ile Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe karşılaşacak. Kayserispor - Fenerbahçe maçının özeti, canlı anlatımı, detayları ve takımların analizi haberimizde.

Kayserispor Fenerbahçe maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak? Ziraat Türkiye Kupası E Grubu 5'inci hafta maçında Kayserispor ile bu akşam Kadir Has Stadı'nda karşılaşacak olan Fenerbahçe’yi havaalanında taraftarları karşıladı.

Haberin Devamı

Kayserispor - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı

KAYSERİSPOR - FENERBAHÇE MAÇI MUHTEMEL 11'LERİ

SAAT: 20.30

YAYIN: ATV

HAKEMLER: Yunus Yıldırım, Volkan Narinç, Nihat Mızrak

KAYSERİSPOR: Umut Kaya, Ahmet Özcan, Cüneyt Köz, Serkan Kurtuluş, Berkay Değirmencioğlu, Mehmet Tatlı, Okay Yokuşlu, Mehmet Eren Boyraz, Srdjan Mijailovic, Cem Ekinci, Babacar Diop

TEKNİK DİREKTÖR: Cüneyt Dumlupınar

FENERBAHÇE: Mert Günok, Bekir İrtegün, Michal Kadlec, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topuz, Melih Okutan, Mehmet Topal, Uygar Mert Zeybek, Diego, Emre Belözoğlu, Emmanuel Emenike

TEKNİK DİREKTÖR: İsmail Kartal

STAT: Kadir Has

Kayserispor - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı

BAKMADAN GEÇME!