Kayserispor-Beşiktaş maçından notlar

Güncelleme Tarihi:

Kayserispor-Beşiktaş maçından notlar
Oluşturulma Tarihi: Şubat 11, 2015 19:06

- Kayserispor Teknik Direktörü Dumlupınar, fazla forma şansı bulamayan oyunculara ilk 11'de yer verdi - Beşiktaş'ta golcü Demba Ba maça yedek başladı

Haberin Devamı

KAYSERİ (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Kayserispor'da, teknik direktör Cüneyt Dumlupınar, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Beşiktaş ile yaptıkları karşılaşmada lig maçlarında fazla forma şansı bulamayan oyunculara ilk 11'de görev verdi.

Genç teknik adam, ligde az süre alan Serkan Kurtuluş, Cüneyt Köz, Berkay Can Değirmencioğlu, Mijailovic ve Ömer Bayram ve Anıl Taşdemir'i Beşiktaş karşısında ilk 11'de sahaya sürdü.

Teknik direktör Dumlupınar, devre arası transferde takıma katılan kaleci Kamran Aghayev'e ilk kez forma verdi.

Öte yandan, sakatlığı nedeniyle uzun süre takımdan ayrı olan Bobo da eski takımına karşı ilk 11'de sahaya çıktı. Kayserispor kadrosunda yer alan Beşiktaş'ın eski futbolcusu Nobre ise Dumlupınar tarafından kadroya alınmadı.

- Demba Ba yedek

Haberin Devamı

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, bu sezon 26 resmi maçta, 20 gol kaydeden golcü futbolcu Demba Ba'yı Kayserispor karşısında yedek soyundurdu.

Bilic, formda oyuncusu Demba Ba'nın yerine Mustafa Pektemek'e görev verdi. Genç teknik adam siyah-beyazlı takımın etkili futbolcularından Olcay Şahan, Sosa, Franco ve Oğuzhan Özyakup'u da yedek kulübesinde oturttu.

Siyah-beyazlı takımda sakatlıkları bulunan İsmail Köybaşı, Tolga Zengin, Cenk Tosun, Gökhan Töre, Opare, Milosevic, ve Sivok, Kayserispor karşısında kadroda yer almadı.

- Kardeşler karşı karşıya

Kayserisporlu Serkan Kurtuluş ile Beşiktaş'ta forma giyen ağabeyi Serdar Kurtuluş maçta karşı karşıya geldi. Her iki oyuncu da takımlarında ilk 11'de görev aldı. Karşılaşmada Serkan Kurtuluş sağ açıkta, ağabeyi Serdar ise sağ bekte görev yaptı.

- Tribünler boş kaldı

PTT 1. Lig'in lideri Kayserispor ile Süper Toto Süper Lig'in lideri Beşiktaş arasındaki kupa maçında, tribünlerde büyük boşluklar dikkati çekti.

Beşiktaşlı taraftarlar kendilerine ayrılan misafir tribünün büyük bölümünü doldururken, Kayserispor tribünlerinde boşluklar görüldü. Soğuk havanın ve rüzgarın da etkisiyle taraftarlar maça fazla ilgi göstermedi.

Karşılaşmada biletler 5 liradan satışa sunulmuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!