Kayserispor Başkanı Bedir: Transferi tamamladık

Güncelleme Tarihi:

Kayserispor Başkanı Bedir: Transferi tamamladık
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 04, 2017 09:30

Kayserispor Başkanı Bedir: Transferi tamamladık

Haberin Devamı

Oktay ENSARİ - İlyas KAPLAN / KAYSERİ, (DHA)- KAYSERİSPOR Başkanı Erol Bedir ellerindeki mevcut kadronun yeterli olduğunu kaydederek transferi tamamladıklarını kaydetti.
Avusturya kampı sonrası kulüp tesislerinde bir araya gelen sporcular antrenman yaparken basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Kayserispor Başkanı Erol Bedir, "Şehir dışındaki hazırlık kamplarımız bitti. Ama, hazırlıklar devam ediyor. 28 Haziran'da toplandık ve bir aydır çalışıyoruz. sezona daha 10 gün var. o zamana kadar çalışmaya devam edeceğiz.  
İnşallah başarılı olacağız. Bizi mutlu eden hususlar var. Birincisi; sakatımız yok. İkincisi, bizi hayal kırıklığına uğratan sporcumuz yok. Takım olma yolunda da ciddi çalışmalar yapıldı. Futbolcularla hoca arasında uyum çok iyi. Hocamız elindeki sporcuların yeterli olduğunu ve transfer istemediğini kaydetti. Hocamız yeni bir sistem kurmayı düşünüyor. Türkiye'de fazla olmayan bir sistemi oynatmaya çalışıyor. Futbolcular da bu sistemden çok memnun. Son üç maça bu sisteme çıktık. Hemen hemen pozisyon vermedik. Rakiplerimiz pozisyonları 60-70'inci dakikalarda buldular, yani oyuncu değişikliklerinde buldular. Sumudica, ben transfer istiyorum derse hangi bölgeye isterse istesin çok zaman geçirmeden transfer yaparız" diye konuştu.
SUMUDİCA, "SIRTIMDAKİ YÜKÜN FARKINDAYIM"
Kayserispor Teknik Direktörü Marius Sumudica yönetimin üstüne düşeni yapıp transferleri tamamladığını kaydederek yükün kendi sırtında olduğunu kaydetti. Rumen çalıştırıcı konuşmasında, "Neredeyse her şey hazır diyebilirim. bu nedenle çok mutluyum, Takım hazır. kaliteli ve iyi bir takımız. Her gün üzerine biraz daha koyuyoruz. Her bir idman gerçekten çok önemli. Aşağı yukarı 15-20 yeni futbolcumuz var, bu durum çok kolay değil. Çok iyi bir dönem geçireceğimize inanıyorum. Umarım ki Kayserispor geçen seneki sıkıntıları yaşamaz. Kulüp yönetimine teşekkür ediyorum, çok çalıştılar. İstenilen takviyeleri yaptılar. Şimdi yük benim sırtımda. Bütün sorumluluk bende. Şimdi baskı hocanın üstünde. Benim hedefim şimdi bir takım kurup göze hoş gelen bir futbol oynatıp taraftarı tribünlere çekmek. ama buda benim görevim." diye konuştu.
Futbolcular üç günlük aranın ardından yapılan ilk antrenmanda önce düz koşu daha sonra kondisyon çalışması yaptılar antrenmanın ikinci kısmında yarım saha çift kale çalışması yaptı. Sarı  kırmızılılar pazar günü Hande Yener ve Murat Dalkılıç konseriyle saat 19.00'da taraftar önüne çıkacak. Tek tek tanıtılacak futbolcular daha sonra aralarnında sarı ve kırmızı takım olarak gösteri maçı yapacak.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!