Kayserispor 1-2 Beşiktaş

Güncelleme Tarihi:

Kayserispor 1-2 Beşiktaş
Oluşturulma Tarihi: Aralık 05, 2015 16:42

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Kayserispor'u deplasmanda Gomez ve Sosa'nın attığı gollerle 2-1 mağlup etti. Ev sahibi Kayserispor'un tek sayısı ise Biseswar'dan geldi. Son saniyeleri nefes kesen maçta Beşiktaş 3 puanı alarak maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.

Haberin Devamı

Stat: Büyükşehir Belediyesi Kadir Has
Hakemler: Bülent Yıldırım, Serkan Ok, Asım Yusuf Öz
Kayserispor: Kayacan Erdoğan, Zeki Yavru, Mabiala, Mustafa Akbaş, Ömer Bayram, Sow, Furkan Özçal (Dk. 74 Yakubu), Deniz Türüç (Dk. 85 Sinan Bakış), Oğulcan Çağlayan (Dk. 54 Lopez), Biseswar, Derley
Beşiktaş: Tolga Zengin, Beck, Rhodolfo, Tosic, İsmail Köybaşı, Atiba, Necip Uysal, Sosa, Gökhan Töre (Dk. 63 Kerim Frei), Olcay Şahan (Dk. 85 Mustafa Pektemek), Gomez (Dk. 71 Cenk Tosun)
Goller: Dk. 12 Gomez, Dk 41 Sosa (Beşiktaş), Dk. 17 Biseswar (Kayserispor)
Sarı Kartlar: Dk. 14 Rhodolfo, Dk. 90 Mustafa Pektemek (Beşiktaş)

Kayserispor 1-2 Beşiktaş

İŞTE MAÇIN GOLLERİ

12.dakikada kaleci Tolga'nın pasıyla hızlı çıkan Beşiktaş'ta Sosa bekletmeden Gomez'e oynadı. Gomez topu önce kaleciden ardından da Zeki'den kurtarıp boş kaleye gönderdi: 0-1.
17. dakikada Ömer'in sağdan kullandığı korner savunmadan döndü. Seken topa gelişine Oğulcan vurdu. Arka direkte Biseswar bu topa topukla şık bir vuruş yaptı ve skoru eşitledi: 1-1.
41.dakikada Sosa dar açıya rağmen sol çaprazdan serbest vuruşta doğrudan kaleyi düşündü ve harika bir gole imza attı. Beşiktaş'ı yeniden öne geçirdi : 1-2
Kayserispor 1-2 Beşiktaş

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ'TA 3 EKSİK
Hava sıcaklığının eksi 6 dereceye kadar düştüğü karşılaşmada Kayserispor’da, sarı kart cezalısı Mijaloviç, Beşiktaş’tan Oğuzhan ve Quaresma kart cezası nedeniyle, Ersan sakatlığından dolayı kadroda yer alamadı. 

1000'E YAKIN GÜVENLİK GÖREVLİSİ
Polis ve özel güvenlik olmak üzere Kayserispor - Beşiktaş Süper Lig karşılaşmasında 1000’e yakın güvenlik görevlisi görev aldı. Amerika’dan toplam 13 saat süren bir yolculuk sonrasında Kayseri'ye gelen Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve yöneticiler karşılaşmayı Kayserispor Kulübü’nün kendilerine tahsis ettiği locadan izledi. 

Kayserispor 1-2 Beşiktaş

GÜNEŞ: BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİYDİ
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, 2-1 kazandıkları Kayserispor maçına ilişkin, "Bizim için önemli olan 3 puan ve moraldi, bugün onu sağladık" dedi. Oyuncularını galibiyetten dolayı kutlayan Güneş, "Az pozisyon verip, az gol yiyen bir ekibe karşı ilk yarıda 2 kez golle buluştuk. İkinci yarı başında çok daha fazla pozisyon ve goller bulabilirdik. Bunları değerlendiremedik. Bunun dışında rakibin de pozisyonları vardı" diye konuştu.

Haberin Devamı

Kayserispor 1-2 Beşiktaş
KAFKAS: HAKEM BİZE İYİ ŞEYLER HİSSETTİRMEDİ
Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, maç sonrası yaptığı değerlendirmede hakem Bülent Yıldırım'ı eleştirdi. Kafkas, "Biz gücümüz ve kalitemiz orantısında bugün yapılabilecek her şeyi yaptık. Yine iyi oynadığımız bir maçı maalesef 2-1'lik sonuçla kaybettik. İnsanlara ne söylediğiniz hiç önemli değil, ne yaptığınız da önemli değil ancak ne hissettirdiğiniz çok önemli. Bugün Bülent Yıldırım bize hiç iyi şeyler hissettirmedi" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!