Kayseri'de eğitime kar engeli

Güncelleme Tarihi:

Kayseride eğitime kar engeli
Oluşturulma Tarihi: Ocak 07, 2015 17:39

-11 ilçede olumsuz hava koşulları nedeniyle yarın eğitime ara verildi - Pınarbaşı-Gürün ile Sarız-Afşin-Göksun yolları tipi nedeniyle ulaşıma kapandı

Haberin Devamı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'nin 11 ilçesinde olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime 1 gün ara verildiği bildirildi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, Bünyan, Felahiye, Hacılar, İncesu, Pınarbaşı, Sarıoğlan, Sarız, Tomarza, Akkışla, Yahyalı ve Yeşilhisar ilçelerinde eğitime yarın ara verildiği ifade edildi.

Meteorolojik durum değerlendirmesi sonucunda, merkez ilçeler Kocasinan, Melikgazi ve Talas'ın yanı sıra Develi ile Özvatan ilçelerinde eğitime yarın devam edileceği belirtilen açıklamada, Develi'de taşımalı eğitime 1 gün, Özvatan'da ise 2 gün ara verildiği kaydedildi.

- Kapalı yollar

Öte yandan açıklamada, dün akşam saatlerinde ulaşıma kapanan ve yoğun çalışma sonrası açılan Kayseri-Malatya karayolu Pınarbaşı-Gürün arası ile Kayseri- Kahramanmaraş karayolu Sarız-Afşin ve Göksun arasındaki bölümün tipi sonucu saat 15.30 itibariyle yeniden ulaşıma kapandığı bildirildi.

Haberin Devamı

Açıklamada, yola çıkacak vatandaşların mağdur olmamaları için seyahat planlarını ertelemeleri, yoldaki vatandaşların da uygun yerlerde konaklamaları uyarısında bulunuldu.

- Kırıkkale'de hamile ve özürlü personele idari izin

Kırıkkale Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada ise 8-9 Ocak tarihlerinde, il genelinde özel ve kamuya ait kurum ve kuruluşlarda memur, işçi ve diğer pozisyonlarda çalışan özürlü ve hamile personele 2 gün idari izin verildiği belirtildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!