Kayseri Voleybol Kulübü-Osmaniye Demirspor: 0-3

Güncelleme Tarihi:

Kayseri Voleybol Kulübü-Osmaniye Demirspor: 0-3
Oluşturulma Tarihi: Kasım 13, 2016 15:31

Kayseri Voleybol Kulübü-Osmaniye Demirspor: 0-3

Haberin Devamı

Ä°lyas KAPLAN/KAYSERÄ° (DHA)
SALON: Talas
HAKEMLER: Mustafa Gürbüz (xx) N.Halil Ateş (xx)
KAYSERİ VOLEYBOL KULÜBÜ: Zeyneb (x), Eda (x), Ümüş (x), Beyza (x), Aylin (x), Hülya (x), Dilek (x), Zehra (x), Hande (x), Busenur (x), Neriman (x)
OSMANİYE DEMİRSPOR: Sema (xx), Hilal (xx), İ.Sultan (xx), Sezen (xx), Kübra (xx), Yeşim (xx), Kübra (xx), Yeşim (xx), Ela (xx), Demet (xx), Ayşe (xx), Mine (xx), Kübra (xx), Aleyna (xx), Funda (xx), Ayşen (xx)
1.SET: 23-25
2.SET: 22-25Â
3.SET: 14-25 
KAYSERİ Voleybol Kulübü 2'nci Lig Bayanlar Voleybol Ligi'ndeki üçüncü haftasında evinde Osmaniye Demirspor’a mağlup oldu.
Müsabakanın başlarında etkili olan Kayseri Voleybol daha sonra setin üstünlüğünü rakibine kaptırdı. Setin sonlarına kadar karşılıklı sayılarla eşitlik sağlanırken son anlarda daha az hata yapan Osmaniye takımı Demirspor ilk seti kazandı: 23-25. İkinci sete seri sayılar ile başlayan Demirspor ilk teknik molaya önde girdi. Skor üstünlüğünü koruyan Demirspor ev sahibi takım Kayseri Voleybol Kulübü’nün mola almasına neden oldu. Moladan sonra üstünlüğünü koruyan Demirspor ikinci seti de kazanarak durumu 0-2’ye getirdi. Üçüncü sete sayı ile başlayan Demirspor farkı giderek artırdı. Seti 11 sayı farkla kazanan Osmaniye Demirspor Kayseri deplasmanından 3-0’lık galibiyetle döndü.

FOTOÄžRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!