Kayseri Şeker Fabrikası mali müşavirleri iftarda ağırladı

Güncelleme Tarihi:

Kayseri Şeker Fabrikası mali müşavirleri iftarda ağırladı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 21, 2017 12:14

Kayseri Şeker Fabrikası mali müşavirleri iftarda ağırladı

Haberin Devamı

KAYSERİ, (DHA)- KAYSERİ Şeker Fabrikası tarafından, Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası üyeleri ile bir araya gelmek amacıyla iftar düzenlendi.
İftara, Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler (TÜRMOB) Genel Başkanı Masis Yontan, Demokratik Sol Parti (DSP) eski Genel Başkanı Masum Türker, Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası üyeleri katıldı. İftar sonrası konuşan TÜRMOB Genel Başkanı Masis Yontan, şöyle dedi:
"Hep birlikte bir Ramazan ayını daha idrak ediyoruz. Sevgi, hoşgörü, adil paylaşım ve barışın egemen kılınması için dualar ediyoruz. İnsanın insana zulüm etmediği, savaşların son bulduğu, artık anaların, eşlerin, çocukların ağlamadığı bir ülke ve dünya istiyoruz. Akan kanın durmasını, ülkemize, bölgemize ve dünyamıza adil bir barışın egemen olmasını arzu ettik ve etmeye de devam edeceğiz."
Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay ise, Kayseri Şeker Fabrikası'nın gerçekten Kayseri'nin güzide bir kuruluşu olduğunu ve 6.5 yıldan bu yana bu görevi sürdürdüklerini söyledi. Akay, "25 gün önce yeniden bir genel kurul yapıldı ve çiftçimizin teveccühü ile görevimizi 4 sene daha üstlenmiş olduk. Kayseri Şeker Fabrikası güçlendikçe bu bölge ekonomisine katkı sağlıyor. 10 bin  civarında çiftçi ailesiyle sözleşmeli tarım üretimi gerçekleştiriyor" ifadelerini kullandı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!