Kayseri Erciyesspor başkanlığına Ahmet Çetinkaya seçildi

Güncelleme Tarihi:

Kayseri Erciyesspor başkanlığına Ahmet Çetinkaya seçildi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 15, 2006 13:29

Kayseri Erciyesspor Kulübü Olağanüstü Genel Kurulu'nda, başkanlığa işadamı Ahmet Çetinkaya seçildi.

Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'ndaki genel kurula, 469 delegenin 375'i katıldı. Kulüp başkanı Enver Kemaloğlu, seçimler öncesi yaptığı konuşmada, 2 yıldır başkanlık görevini onurla yaptığı Kayseri Erciyesspor'u Türkiye'nin takdirini kazanmış başarılı bir kulüp haline getirdiklerini söyledi.

Takımın şahsiyet kazanması için çalıştıklarını, iki yıldır da ortaya koydukları tüm hedefleri gerçekleştirdiklerini kaydeden Kemaloğlu, yeni yönetimin takımı daha iyi noktalara getireceğine inandığını belirtti.
Konuşmaların ardından divan başkanı Bekir Yıldız, kendilerine ulaşan Ahmet Çetinkaya başkanlığındaki 21 kişilik yönetim kurulu listesini delegelere tanıttı.

Yapılan oylamada, Çetinkaya'nın başkanlığında Aşkın Genç, Selim Açık, Mehmet Çakmak Uyan, Muammer Yeğen, Fehmi Öcal, Halil Özdemir, Levent Üstündağ, Mükremin Türkmen, Saffet Külahçı, Ahmet Kınış, Şükrü Canıtez, İbrahim Bahadır, İbrahim Demir, Eyüp Mutlu, Osman Özkan, Engin Eser, İrfan Sarıalan, Musa Soykarcı, Şaban Zıkkavun, Süleyman Sönmez ve Mustafa Özküçük'ten oluşan yönetim oy birliği ile seçildi.

Çetinkaya, yaptığı konuşmada, Kayseri spor kamuoyundan büyük destek gördüğünü belirterek, kendisini bu göreve layık görenleri mahçup etmemek için arkadaşlarıyla birlikte yoğun bir çalışma temposu içerisine gireceklerini kaydetti.
Çetinkaya, “Karar verme safhasından, seçimin sonuçlandığı bu dakikaya kadar bana destek verenlerin güvenine layık olacağıma, Kayseri Erciyesspor'u da bugünkü konumundan daha ileriye taşıyacağıma söz veriyorum” dedi.
Olağanüstü genel kurulda, ayrıca, yönetime 6 milyon YTL borçlanma yetkisi verilirken, kulübe üyelik 150 YTL, üye aidatları da yıllık 120 YTL olarak belirlendi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!