Kayseri Emrah ile sözleşme imzaladı

Güncelleme Tarihi:

Kayseri Emrah ile sözleşme imzaladı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 26, 2009 14:58

Kayserispor, TFF 2. Lig takımlarından Erzurumspor'da forma giyen Emrah Bayram'ı renklerine bağladı.

Haberin Devamı

Kulüp Genel Menajeri Süleyman Hurma, kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde yaptığı açıklamada, daha önce ön anlaşma yaptıkları genç orta saha oyuncusu Emrah ile resmi sözleşme imzaladıklarını bildirdi.

Emrah'ın da Kayserispor çatısı altında milli takım forması giyecek futbolculardan biri olacağına inandıklarını ifade eden Hurma, “Ümit milli takımda oynayan 8-9 futbolcumuz var. Bu sezon da milli takımlara en fazla futbolcu gönderen takım olacağız. Emrah da bu futbolcularımızdan biri olacak. Genç oyuncularımızla birlikte Türk futboluna katkı sağlayacağız. Kayserispor, Türk futbolunun en çok sempati kazanan takımlarından biri olacak” diye konuştu.

Takımın bugün tesislerde topbaşı yapacağını hatırlatan Hurma, Kayseri'nin iklim, rakım ve tesis açısından kamp yapmak için uygun ortam olduğunu, bu nedenle ilk etap kamplarını kendi tesislerinde yapacaklarını belirtti.

Haberin Devamı

Daha sonra ikinci etap kampı için Almanya'ya gideceklerini kaydeden Hurma, burada 5 hazırlık maçı yaptıktan sonra Kayseri'ye dönerek 1-2 hazırlık maçı daha yaparak lige hazırlanacaklarını söyledi.

Yabancı oyuncu transferi konusunda önemli mesafe kat ettiklerini vurgulayan Hurma, yarın ismini açıklamak istemedikleri bir yabancı futbolcu için yurtdışına gideceğini belirtti.

20 yaşındaki orta saha oyuncusu Emrah Bayram, kendisini 4 yıllığına Kayserispor renklerine bağlayan sözleşmeyi imzaladı. Kayserispor gibi büyük bir camiaya geldiği için mutlu olduğunu belirten Emrah, başarılı olabilmek ve Kayserispor'a katkı sağlayabilmek için elinden geleni yapacağını ifade etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!