Kayseri EMİTT Turizm Fuarında tanıtıldı

Güncelleme Tarihi:

Kayseri EMİTT Turizm Fuarında tanıtıldı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 31, 2018 15:44

Kayseri EMİTT Turizm Fuarında tanıtıldı

Haberin Devamı

KAYSERİ, (DHA)- KAYSERİ, Türkiye'nin en büyük turizm fuarı olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda (EMİTT) tanıtıldı.

80 ülke, 5 bin kurum ve kuruluşun yer aldığı EMİTT Fuarı'nda, Kayseri Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü yaptığı etkinlikle kente ait tarihi, kültürel ve turistik değerleri dünyaya tanıttı. Kayseri İl Kültür ve Turizm Müdürü İsmet Taymuş dünyanın en kapsamlı turizm fuarları arasında gösterilen EMİTT 2018’de Kayseri'yi en iyi şekilde tanıtmaya çalıştıklarını ifade ederek konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Kayseri  Anadolu’nun ortasında  6000 yıllık tarihi ile yaşayan bütün medeniyetlerin izleri olan bir şehrimiz. Elli beş yıl önce Kaniş-Karum kazılarında çıkan eserlere baktığımızda ilimiz Anadolu'nun en eski yerleşim yerlerinden bir tanesi. Fuarda kültürel ve tarihi değerleri ortaya çıkarmaya çalıştık. Yaptığımız tanıtım faaliyetleri ile Fuar’da amacımıza ulaştığımızı gördük. Turizm sezonunda bu tanıtım faaliyetlerinin meyvesini almak istiyoruz. Valimiz Sayın Süleyman Kamçı'ya, Erciyes A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Murat Cahid Cıngı ve tüm turizm sektör temsilcilerine ve müdürlüğüm personeline teşekkür ederim"

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!