Kayseri’deki kazada ölü sayısı 2’ye yükseldi

Güncelleme Tarihi:

Kayseri’deki kazada ölü sayısı 2’ye yükseldi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 04, 2016 11:55

Kayseri’deki kazada ölü sayısı 2’ye yükseldi

Haberin Devamı

Gökhan KURT/KAYSERİ, (DHA) - KAYSERİ’nin Sarıoğlan İlçesi’nde geçen cumartesi günü meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan 28 yaşındaki Tuğrul Güneyarkoç tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. 33 yaşındaki Murtaza Bal kaza yerinde yaşamını yitirmişti.
Kaza, geçen cumartesi günü saat 19.00 sıralarında Sarıoğlan İlçesi Palas Mahallesi mevkiisinde meydana geldi. Şakir Şekerci yönetimindeki 06 FB 4912 plakalı otomobil lastiğinin patlaması sonucu kontrolden çıktı. Takla atan otomobil, karşı şeritten gelen Genco Çalış yönetimindeki 38 SD 447 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada, Murtaza Bal öldü, 28 yaşındaki Siyami Arslan, Tuğrul Güneyarkoç, Abdülrahim Çalış ve iki otomobilin sürücüsü yaralandı. Yoldan geçenlerin haber verilmesiyle olay yerine çok sayıda ambulans ve jandarma ekibi gönderildi. Yaralılar, gelen sağlık ekiplerince kentteki hastanelere kaldırıldı.
Tedaviye alınan yaralılardan sağlık durumu ağır olan Tuğrul Güneyarkoç, bu sabah tedavi gördüğü Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yaşamını yitirdi. Diğer yaralıların tedavileri de sürüyor.
Öte yandan, ölen Murtaza Bal ve Tuğrul Güneyarkoç'un Nevşehir’de inşaatta çalıştığı, bayram tatili için memleketleri Sivas’ın Gazibey Mahallesi’ne doğru yola çıktıkları öğrenildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!