Kaymakamlık işletme kurmak isteyenlere kredi verecek

Güncelleme Tarihi:

Kaymakamlık işletme kurmak isteyenlere kredi verecek
Oluşturulma Tarihi: Ocak 30, 2015 14:54

Haberin Devamı

YOZGAT (AA) - Kadışehri Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, ilçede işletme kurmak isteyen vatandaşlara kredi sağlayacak.

Kadışehri Kaymakamı Ali Doğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçede bazı işletmelerin eksik olduğunu ifade ederek, vatandaşların ilçede ihtiyaçlarını temin etmekte zorlandığını söyledi.

Kadışehirlilerin en fazla Tokat'ın Zile ilçesi Yozgat il merkezi ve Çekerek ilçesinde alışveriş yaptığını anlatan Doğan, şöyle devam etti:

"İlçemizde eksikliği hissedilen bilgisayar, ofis malzemeleri, bisiklet, güneş paneli, matbaacılık, her türlü kadın giyimi, reklam, tabela, levha, süt ve süt ürünleri, hediyelik eşya, çocuk giyimi, gelinlik ve çeyiz malzemeleri konularında işletme kurmak isteyen vatandaşlarımıza Kaymakamlığımız Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımızca 2 yıl ödemesiz, 4 yılı ödemeli toplam 6 yıllık faizsiz 15 bin lira tutarında kredi verilecek. Bu ya da ilçemizde ihtiyaç duyulan diğer konularda işletme kurmak isteyen vatandaşlarımız ilgili müdürlüğümüze müracaat edebilirler."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!