Kaymakamı Yıldırım: 3 yılı dolu dolu yaşadık

Güncelleme Tarihi:

Kaymakamı Yıldırım: 3 yılı dolu dolu yaşadık
Oluşturulma Tarihi: Eylül 13, 2018 12:38

Kaymakamı Yıldırım: 3 yılı dolu dolu yaşadık

Haberin Devamı

Kadir ÇELİK/ İSLAHİYE (Gaziantep), (DHA) - GAZİANTEP’in İslahiye Kaymakamı Ramazan Yıldırım, Kırşehir Vali yardımcılık görevine atanmasının ardından protokol ile veda toplantısında bir araya geldi.
Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Kırşehir Vali Yardımcılığı'na atanan Kaymakam Ramazan Yıldırım'ın Yazlık Öğretmenevi'nde düzenlediği veda toplantısına Belediye Başkanı Kemal Vural, Cumhuriyet Başsavcısı Melih Aladağ, muhtarlar, daire amirleri, STK ve siyasi parti temsilcileri ile kapatılan kampta görev yapan Suriyeli sığınmacı öğretmenler katıldı. 3 yılı dolu dolu yaşadıklarını belirten Kaymakam Ramazan Yıldırım, "İlçemizde kurulan ve 33 bin Suriyeli misafirlerimizin barındığı kamplar, Amanoslardaki terör tehdidi, 15 Temmuz hain darbe girişimi, Fırat Kalkanı, Zeytin Dalı Harekâtı gibi sıcak geçen gündemin yanında 4-5 seçimi sizlerle birlikte kenetlenerek bu süreçleri başarıyla atlattık. Organize Sanayi Bölgemizde fabrikaların kurulmasıyla ilçemiz cazibe merkezi haline geleceğini sizler birlik ve beraberliğinizi koruduğunuz sürece ilçemiz daha iyi yerlere geleceğine inanıyorum" dedi.
Duygusal anlar yaşandığı veda toplantısında hizmetlerinden dolayı islahiye Belediye Başkanı Kemal Vural ile İslahiye Muhtarlar Derneği Başkanı Ekrem Durmaz, Yıldırım'a plaket takdim etti.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!