Kaymakam Tanrıseven'den tarım işçilerine ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Kaymakam Tanrısevenden tarım işçilerine ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 04, 2018 14:10

Kaymakam Tanrıseven'den tarım işçilerine ziyaret

Haberin Devamı

İZMİR'in Tire Kaymakamı Hasan Tanrıseven, mevsimlik tarım işçilerini tarlada ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

Tire Kaymakamı Hasan Tanrıseven bu sabah Eskioba, Mahmutlar ve Alacalı mahalleleri ile çevredeki kırsal bölgelerde çalışan tarım işçilerini ziyaret etti. Tanrıseven'in, Tireli çiftçiler ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinden gelen mevsimlik işçilerle samimi geçen sohbeti renkli görüntülere sahne oldu. Mardin ve Diyarbakır başta olmak üzere çeşitli illerden gelen tarım işçileri ile sohbet eden Kaymakam Tanrıseven, sorunlarını dinledi. Kaymakam Tanrıseven, tarlada çalışan çocuklarla da ilgilenerek sohbet etti. Çocuklara yaş gruplarına göre hikaye, boyama kitabı ve çeşitli oyuncaklar hediye etti.

Geçmişte Mardin ve Diyarbakır'da görev yaptığını belirten Tanrıseven, bu illerden gelen vatandaşların, Tireliler ile kaynaşmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kaymakam Tanrıseven, Kaymakamlık görevine başladığından bu yana vatandaşla iç içe bir yönetim tarzını benimsediğini belirtti.

Ziyaret sırasında Kaymakam Tanrıseven'e, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Mutlu Tıraş, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Murat Karakaptan ve Alacalı Mahallesi Muhtarı Nedim Kuşçu da eşlik etti.

TİRE (İzmir), (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!