Kaymakam Solmaz'dan Başkan Eroğlu'na ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Kaymakam Solmazdan Başkan Eroğluna ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Ekim 04, 2017 16:58

Kaymakam Solmaz'dan Başkan Eroğlu'na ziyaret

Haberin Devamı

SARIZ, (Kayseri), (DHA) - SARIZ İlçe Kaymakamı Ahmet Solmaz, iadeyi ziyaret kapsamında Belediye Başkanı Ömer Faruk Eroğlu’nu makamında ziyaret etti.

Sarız Belediye Başkanı Ömer Faruk Eroğlu, Başkan Yardımcısı Adil Yılmaz, CHP’li meclis üyesi İrfan Kılıçkaya ve Sarız İlçe Başkanı İbrahim Konur ile birlikte ilçeye yeni atanan Kaymakam Ahmet Solmazı kapıda karşıladı. Başkan Eroğlu “ Sizinle birlikte uyum içinde ilçemize hayırlı hizmetler yapacağımıza inanıyorum. İlçemize tekrardan hoş geldiniz, yeni görevinizde başarılar diliyorum” diye ifade etti.

Bir süre önce Sarız ilçe kaymakamlığına atanan Ahmet Solmaz’a “hoş geldiniz” dileğini tazeleyen Belediye Başkanı Ömer Faruk Eroğlu, ilçenin sorunları, Belediye çalışmaları ve projeleri konusunda Kaymakam Solmaz’a bilgi verdi.

Sarız İlçesinin geniş bir coğrafi yapıya sahip olduğunu belirten Kaymakamı Ahmet Solmaz ise, görev süresi boyunca Sarız’a ve halkına yakışan hizmeti sunmak için çalışacaklarını belirtti. Belediye Başkanı Eroğlu ile İlçenin sorunlarının çözümü ve yeni projeleri kazandırma noktasında ortak çalışmalara imza atacaklarını kaydeden Solmaz, “Sarız potansiyeli ile sürekli gelişip büyüme kaydeden bir ilçe. İnşallah Başkanımızla birlikte İlçemizi daha da geliştirecek hizmetlerle buluşturacağız” dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!