Kaymakam Özcan,mahalle ziyaretleriyle vatandaşların sorunlarını dinliyor

Güncelleme Tarihi:

Kaymakam Özcan,mahalle ziyaretleriyle vatandaşların sorunlarını dinliyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 06, 2018 15:58

Kaymakam Özcan,mahalle ziyaretleriyle vatandaşların sorunlarını dinliyor

Haberin Devamı

VAN,(DHA)-VAN'ın Bahçesaray Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Özcan, mahalle ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor. Ziyaretlerde, halkın sorunlarını dinleyen Kaymakam Özcan, tandır evinde ekmek pişiren kadınları da,  ziyaret edip sohbet etti.
Bahçesaray Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Özcan,mahalle ziyaretleri kapsamında,  ilçenin Güneyyamaç mahallesini ziyaret edip, vatandaşlarla bir araya geldi. Evlere konuk olan Kaymakam Özcan'a, mahalle sakinleri yoğun ilgi gösterdi.
Kaymakam Özcan, halkın sorun ve taleplerini yerinde dinlemek için bu tür ziyaretlerin çok faydalı olduğunu dile getirdi.

Özcan,"Amacımız, ilçemize bağlı bütün mahalleleri gezmek ve vatandaşlarımızın sorunlarını yerinde tespit etmek.
Ramazan ayına yaklaştığımız bugünlerde istedik ki; vatandaşlarımızın bir ihtiyacı var mı? Sorun sıkıntıları var mı? Bunları  yerinde görmek istedik. Bizler, kurum amirleri ile birlikte sık sık vatandaşlarımızla bir araya gelerek , sohbet ortamında sorun ve sıkıntılarını dinleyerek çözmeye çalışacağız. İlçemizdeki  kurum amirlerimiz, her zaman sizlerin yanında olacak ve sorunlarınızı çözmeye çalışacaktır.Ayrıca belediyecilik anlamında gerekli tüm hizmeti yapmak için, her zaman hazırız. Sık sık bu tür ziyaretlerimizi yapmaya çalışacağız." dedi
Kaymakam Özcan, mahalledeki tandır evinde ekmek pişiren kadınları da ziyaret edip, sohbet etti. Özcan,kendisini karşılamaya gelen çocuklara da çikolata dağıttı.
FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!