Kaymakam Özbek'in okul ziyaretleri

Güncelleme Tarihi:

Kaymakam Özbekin okul ziyaretleri
Oluşturulma Tarihi: Ocak 09, 2015 14:28

Haberin Devamı

BİTLİS (AA) - Adilcevaz Kaymakamı Özer Özbek, Kız Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret ederek, pansiyonda kalan 252 kız öğrenciyle yemekte bir araya geldi.

Beraberindeki kurum amirleriyle öğrencilere yemek dağıtan Özbek, daha sonra öğrencilerle yemek yiyerek bir süre sohbet etti.

Yemeğin ardından konuşan Özbek, ilçenin eğitim anlamında her geçen gün daha ileriye gittiğini bildirerek, milli eğitimin çalışmalarından memnun olduğunu söyledi.

Eğitimle ilgili şimdiye kadar ciddi bir sıkıntı ve problemle karşılaşmadığını vurgulayan Özbek, "İnşallah bundan sonra da karşılaşmayız. Ben de eğitim camiasından geldiğim için, sizin neler yaşadığını iyi bilirim. Buradaki öğrencilerimizin de sorunlarını çözmeye hazırız" dedi.

Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy ise ilçede eğitim alanında ciddi atılım yaşandığını ifade ederek, eğitim ve öğretime öncelik verdiklerini bildirdi.

Haberin Devamı

Gürsoy, "En güzel mekanlarda en iyi eğitimi almak gençlerimizin hakkıdır. Biz zor şartlarda okuduk. Siz bu imkanları kullanarak, geleceğe yön vermelisiniz" diye konuştu.

Ardından öğrencilere, kırtasiye malzemeleri hediye edildi.

Okul ziyaretinde Özbek'e, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mesut Başkurt, Cumhuriyet Başsavcısı Kemal Aktaş, Emniyet Müdürü Kazım Kaman ve Milli Eğitim Müdürü Kurbani Özdaş eşlik etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!