Kavaklı Mahallesi dönüşüyor

Güncelleme Tarihi:

Kavaklı Mahallesi dönüşüyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 13, 2017 12:16

Kavaklı Mahallesi dönüşüyor

Haberin Devamı

 

İSTANBUL (DHA) - KAVAKLI Mahallesi’ne 2017 yılının sonu itibarı ile çok sayıda proje kazandıracak olan Beylikdüzü Belediyesi, inşaat firması işbirliği ile sosyal ve dini tesis çalışmalarına devam ediyor. Huzurlu Marmara Sitesi alanında toplantı gerçekleştiren Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, proje detayları hakkında bilgi verdi.

Huzurlu Marmara Sitesi alanını ziyaret ederek, inşaat firması yetkilileri ile görüşen Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, yapılacak projeleri enine boyuna değerlendirdi. Kavaklı’da hayatın hızla dönüşeceğini belirten İmamoğlu, vatandaşın hayatını kolaylaştıran hizmetlerin ve mekanların kısa sürede hayata geçirileceğini ifade etti.

"Kavaklı Mahallesi’nde çalışmalarına başlanan projeler arasında 7 bin  metrekarelik tesis alanı ile bin kişi kapasiteli seyirci tribünü olan, Türkiye Voleybol 1. Lig maçlarının oynanması için gerekli standartlara sahip 5 katlı bir kapalı spor salonu yapımı yer alıyor. 28 yataklı sporcu konaklama odaları, toplantı salonu, fitness bölümü, hakem, antrenör ve sağlık odaları bulunan tesiste 70 araçlık kapalı otopark alanı da mevcut" diyen İmamoğlu, şunları söyledi:

"Yine bölgenin ibadet ihtiyacını karşılamak amacıyla bin 100 metrekare alana sahip, 4 katlı bir cami inşa ediliyor. 900 kişi kapasitesine sahip olacak camide 2 namazgah katı, abdesthaneler ve taziye evi bulunacak. Eğitim ve sağlık hizmetlerini de geliştirecek tesislerin yapılmaya başlandığı Kavaklı’ya 750 metrekare alana sahip bir kütüphane ve aile hekimliği merkezi kazandırılacak."

(FOTOĞRAFLI)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!