Kastamonu’nun tanıtım günleri

Güncelleme Tarihi:

Kastamonu’nun tanıtım günleri
Oluşturulma Tarihi: Mart 15, 2010 00:00

Kastamonu Günleri, Başkent Atatürk Kültür Merkezi’nde geçtiğimiz günlerde TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin tarafından törenle açıldı. Etkinliğe çok sayıda milletvekili, ilçe kaymakamları, belediye başkanları ve vatandaşlar katıldı.

Haberin Devamı

KASTAMONU Valiliği ile Dernekler Federasyonu işbirliğinde 12-17 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilen Ankara’daki ‘Kastamonu Günleri’ Atatürk Kültür Merkezi ‘nde (AKM) adeta bayram coşkusu içinde başladı. Kastamonu mutfağı ve damak zevkini kurdukları standlarla Ankara halkına tanıtan Kastamonu Günleri’nin açılışını TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin yaptı.
Törene kimler katıldı
‘Kastamonu Günleri’nin açılışına TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin ile birlikte Kastamonu milletvekilleri AK Parti’li Hasan Altan, Hakkı Köylü, Musa Sıvacıoğlu ile MHP Milletvekili Mehmet Serdaroğlu, Kastamonu Valisi Mustafa Kara, Kastamonu Belediye Başkanı Turan Topçuoğlu,  ilçe kaymakamları, belediye başkanları, sivil toplum örgütleri, meslek odalarının başkanları, Ankara’da ve Kastamonu’da oturan vatanadaşlarla stand açan esnaflar katıldı.

Haberin Devamı

Sarımsak güzelinin tanıtımı

AKM’de ‘Kastamonu Günleri’ adıyla açılan Taşköprü standında ünlü sarımsağı ise sarımsak güzeli olan üniversiteli öğrenci Gamze Akyol tanıttı. Bu yıl Ankara’da 6’ncısı yapılan ‘Kastamonu Günleri’nin açılış kurdalesini TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin kesti. Kastamonu Valisi Mustafa Kara, “Tarihi evleri, doğal güzellikleri, yaylaları, kayak merkezleri, festivalleri ve zengin mutfak menüsü ile Kastamonu’nun renklerini ortaya çıkardık. Tüm Ankaralıları davet ediyoruz” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!