Kaşlarım ve kirpiklerim çok açık renk ve seyrek

Sevgili ablacığım merhaba, benim sorunum kaşlarımın ve kirpiklerimin çok seyrek ve açık renk oluşu. Bu yüzden yüzüm çok soluk ve çirkin görünüyor.

Ancak makyaj yaparsam biraz düzeliyor. Oysa ben makyaj yapmaktan hoşlanmıyorum. Sade olmak istiyorum, ayrıca buna vakit de bulamıyorum. Bazıları bana kaşlarımı jiletle alırsam gür çıkabileceğini söylüyorlar. Ama ben buna cesaret edemiyorum. Eğer bildiğiniz bir çözüm yolu ya da ürün varsa, yazar mısınız? Bana yardım etmiş olursunuz.

Ankara'dan Renksiz

SEVGİLİ
okurum, sakın kaşlarına jilet milet sürmeye kalkışma. Kaşların tümüyle küser, hiç kaşın kalmaz sonra. Her aklına geleni de yapmaya kalkışma. Yapacağın şey kaş ve kirpik diplerini her akşam badem yağıyla ovmaktır. Badem yağı çok yararlıdır. Kaşını ve kirpiklerini gürleştirir. Ancak açık renk olmalarına tek çare makyajdır. Makyaj yapmaktan hoşlanmıyorsan, şimdi kaş ve kirpiklere kalıcı makyaj gerçekleştiren bir ürün satılıyor. Kaş ve kirpikleri bir anlamda boyuyor ve zarar vermiyormuş. Tanınmış parfümeri mağazalarında bulunuyor. Bir kere boyadın mı, birkaç hafta silinmiyormuş. Bir kez bunu da dene bakalım.

SEDEF HASTALIĞINA KARŞI BİR ÜRÜN DAHA ÖNERİLDİ

Ankara'dan Kaya Keklikçi adlı okurum, sedef hastası olduğunu ve yıllardır çok acı çektiğini, bu hastalıktan ABD'de üretilen bir ilaç sayesinde kurtulduğunu yazıyor. İlacın adı: Oxipor. VHC. Psoriasis Lotion. Distribütör firma adı: Medtech, Jackson WY&3001 USA. Okurum bu ilacın yalnızca ABD'deki eczanelerde satıldığını belirtiyor. Okurlarıma bilgi vermek amacıyla bunu da yazıyorum.
Yazarın Tüm Yazıları