Kasımpaşa Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta hangi gün?

Güncelleme Tarihi:

Kasımpaşa Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta hangi gün
Oluşturulma Tarihi: Mart 25, 2016 15:17

Kasımpaşa Beşiktaş maçı ile siyah-beyazlılar şampiyonluk yolunda önemli bir viraja giriyor. Kasımpaşa Beşiktaş maçı Süper Lig 27. haftasında kapanış mücadelesi olarak oynanacak. Rakip Fenerbahçe'nin bir maç eksiği bulunduğu haftada liderlik koltuğunu bırakmak istemeyen siyah-beyazlılarda hedef mutlak galibiyet. Peki Kasımpaşa Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta hangi gün?

Haberin Devamı

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında Kasımpaşa ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına bu sabah yaptığı antrenmanla devam etti. Beşiktaş oynadığı 26 maçta 63 puan toplarken, Kasımpaşa 26 karşılaşmada 37 puan toplayabildi. Peki Beşiktaş Kasımpaşa maçı ne zaman saat kaçta hangi gün oynanacak?

Beşiktaş, Kasımpaşa ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bu akşam yaptığı idmanla devam etti.
BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde Teknik Direktör Şenol Güneş yönetimindeki antrenman takım halinde yapılan ısınma koşuları ve istasyon çalışması ile başladı. Ardından pas çalışması, 5’e 2 çalışması ve şut çalışması yapıldı. Antrenman dar alanda 3 takım halinde değişmeli olarak yapılan çift kale maç ile sona erdi. Antrenmana milli takımlarda olan İsmail Köybaşı, Oğuzhan Özyakup, Cenk Tosun, Olcay Şahan, Kerim Frei, Mario Gomez, Ricardo Quaresma, Atiba Hutchinson, Denys Boyko ile tedavisine devam edilen Gökhan Töre ve Tolga Zengin, salonda çalışan Veli Kavlak ve Jose Sosa katılmadı.

Haberin Devamı

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında Kasımpaşa ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı. Milli maçlar nedeniyle lige verilen arada izinleri tamamlayan siyah-beyazlı takım, bu akşam yaptığı idmanla Kasımpaşa maçının hazırlıklarına start verdi. İstasyon çalışmaları ile başlayan Beşiktaş idmanı, ardından sterching hareketleriyle devam etti. Topla çalışmalara idmanın ikinci bölümünde başlayan Kara Kartal, daha sonrasında ise taktik ağırlıklı kanatlardan orta çalışmaları gerçekleştirdi. Şenol Güneş idmanın son bölümünde futbolcularına pas ve şut çalışması yaptırdı. Beşiktaş’ın bugünkü idmanında Atiba, Boyko, Gomez, Quaresma, Tosic, İsmail, Oğuzhan, Cenk, Olcay ve Kerim Frei milli takımlarında bulunması sebebiyle siyah-beyazlılar bu akşam 2 kaleciyle birlikte 10 oyuncu ile çalışma yaptı. Hafif sakatlığı bulunan Veli Kavlak ise 20 dakikalık düz koşunun ardından çalışmayı tamamladı. Ligde en son oynanan Antalyaspor maçı öncesi sakatlanan ve henüz sakatlığını atlatamayan kaptan Tolga Zengin de çalışmalarda yer almayan bir diğer isimdi. Siyah-beyazlı takım Kasımpaşa maçı hazırlıklarına yarın 11.00 ve 16.30'da yapacağı idmanla devam edecek.

Haberin Devamı

Kasımpaşa Beşiktaş maçı 4 Nisan Pazartesi günü saat 20:00'da oynanacak

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!