Kartlara abone

Güncelleme Tarihi:

Kartlara abone
Oluşturulma Tarihi: Nisan 16, 1999 00:00

Haberin Devamı

İstanbulspor'un başarılı defans oyuncusu, bu sezon gördüğü kartlarla takımının en hırçın futbolcusu oldu. Emre, üç kez sarı, bir kez de kırmızı kart cezalısı durumuna düşerken, kritik maçlarda takımını yalnız bıraktı.

En hırçını

İstanbulsporlu Emre Aşık, bu sezon kartlara adeta abone oldu. Sarı siyahlıların başarılı defans oyuncusu, sezon başından beri takımında yer aldığı 19 lig maçında toplam 10 sarı, 1 de kırmızı kart görerek, İstanbulspor'un en hırçın futbolcusu oldu.

Cezaya abone

Genç futbolcu 1998-99 sezonunun ilk yarısında oynadığı 11 lig maçında 7 sarı kart görerek, 2 defa da kart cezalısı durumuna düştü. Sert futbolunu ikinci yarıda da sürdüren Emre Aşık, bu dönemde takımında yer aldığı 8 maçta ise 3 sarı, 1 de kırmızı kart gördü.

Pozisyon gereği

Emre böylece, sezon başından beri gördüğü toplam 10 sarı, 1 kırmızı kartla, takımını 3 kez sarı, bir kez de kırmızı kart cezalısı olarak yalnız bıraktı. Genç futbolcu, hiçbir zaman rakibe kasıtlı harekette bulunmadığını, kartları pozisyon gereği gördüğünü söyledi.

Basket maçına savaş engeli

Rusya şampiyonu CSKA Moskova ile Yugoslavya'nın Partizan Belgrad basketbol takımları arasında bugün oynanması gereken dostluk maçı, NATO'nun yoğun bombardımanı nedeniyle ertelendi.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!