Kartepe Belediyesi Teknik Ekibine Sürpriz Ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Kartepe Belediyesi Teknik Ekibine Sürpriz Ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Kasım 09, 2015 12:24

İLKOKUL ÖĞRENCİLERİ KARTEPE BELEDİYESİNİ ZİYARET ETTİLER

Kartepe Pirelli Anadolu Lisesi 11. Sınıf öğrencileri, ilgi duydukları ve ileride seçmeyi düşündükleri mesleklerle ilgili bilgi almak için önceki gün Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü bünyesindeki Proje Etüd Birimi’ni ziyaret etti.
Pirelli Anadolu Lisesi 11. Sınıf öğrencileri öğretmenleri Hasan Meral nezaretinde Kartepe Belediyesi’ni ziyaret etti. Geleceğin mimar ve mühendisi olma yolunda eğitimlerini sürdüren genç beyinler ilgi duydukları mesleklere sahip iş kolunda görev alan büyüklerinin tecrübelerini yerinde öğrendiler. Kartepe Belediyesi Başkan Yardımcısı Murat Sabri Çakır nezaretinde teknik ekibe sahip oldukları mesleğin inceliklerini soran öğrencilere, “Kendinizi geliştirin” tavsiyesinde bulundular.
Dünyanın en büyük zenginliğinin iyi yetişmiş bir gençlik olduğunu belirten Kartepe Belediyesi Teknik ekibi, “Yeni Türkiye yolunda en büyük zenginliğimiz olan yetişmiş insan eksikliğini sizin gibi genç ve dinamik insanlarla gidereceğiz. Bunun için sizlerde kendinizi en iyi şekilde yetiştirmelisiniz. Hangi iş kolu olursa olsun daha donanımlı ve kalifiye eleman olarak çalışmalarınızla yeni bir konsept ortaya çıkartma gayreti içinde olun. Dünyadaki gelişmelere ayak uydurun, alışılmış bir mühendis veya mimar olmayın. Yurt dışı eğitim fırsatlarını da kullanarak ülkeniz için çalışın. Şimdiden ilgi duyduğunuz meslekleri tanımak için yaz dönemi stajı yapmaya çalışın, zamanınızı en iyi şekilde değerlendirin” dediler.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!