Kartal'ın sinirleri gerildi

Güncelleme Tarihi:

Kartalın sinirleri gerildi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 16, 2006 00:00

Başkan Yıldırım Demirören, Genel Menajer Mehmet Ekşi’yi telefonla arayarak rapor istedi ve "Artık ’Pardon’ deme lüksü yok" dedi. Teknik direktör Tigana da "Mazeret duymak istemiyorum" diyerek futbolcuları azarladı.

BEŞİKTAŞ’ın Fortis Türkiye Kupası’nda 2. Lig temsilcisi İnegölspor’a yenilmesi siyah beyazlı kulüpte gerilimi tırmandırdı. Maç öncesi 800 bin YTL’lik prim ve alacak ödemesi yapılan siyah beyazlı futbolcuların 400 bin YTL’lik kadrosu olan İnegölspor’a yenilmesi Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören’i sinirlendirdi. Demirören iş görüşmeleri nedeniyle gittiği İngiltere’den Genel Menajer Mehmet Ekşi’yi telefonla arayarak tepkisini deli getirdi ve geniş çaplı bir rapor istedi.

Beşiktaş futbol takımının yeniden yapılanması konusunda önemli adımlar attıklarını ve Teknik Direktör Jean Tigana’nın istediği transferleri yapmaya çalıştıklarını söyleyen Demirören, Ekşi ile yaptığı görüşmede şöyle dedi:

"Yönetim olarak maddi ve manevi tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. Ama başarıyı yakalayamıyoruz. Bundan böyle tüm maçlarımızda başarılı olmalıyız. Futbolcularımızın bu saatten sonra pardon deme lüksü yok."

Teknik Direktörü Tigana da dün yapılan antrenman öncesi yaptığı toplantıda futbolcularını uyardı. Fransız teknik adam, "İnegölspor hem fizik hem kondisyon hem de konsantrasyon açısından Beşiktaş’tan daha arzulu oynadı. Hiçbir mazeret duymak istemiyorum. Hakem hatası yada başka bir bahane aranmamalı. Bu mağlubiyeti sizler temizleyeceksiniz. Kafanızı maçlara konsantre edin" diye konuştu.

Kaptan Tayfur da Mehmet Ekşi ve Tigana ile yaptığı toplantıda tüm arkadaşlarını uyardığını ve bundan sonraki maçlarda kesinlikle hata yapmayacaklarını ifade ederek şunları söyledi: "İnegölspor karşılaşmasında kötü oynadık. Fakat bundan sonra kupa ve Süper Lig maçlarımızda tüm gücümüzü ortaya koyacağız. Türkiye Kupası’nda da gruptan çıkacağız. İnegölspor yenilgisi bizlere ders oldu."

Beşiktaş’tan Zeynel’e teşekkür

BEŞİKTAŞ yöneticilerinden Hüseyin Yücel, Süleyman Eren, Kemal Gencer ve Sinan Vardar, Fortis Türkiye Kupası’nda İnegöl deplasmanında kulübü misafir eden ve köfte daveti veren Zeynel Organ ve oğlu Rıdvan Organ’a siyah beyazlı takımın yıldız oyuncusu Sergen Yalçın’ın formasını hediye etti. Yönetici Hüseyin Yücel "İnegöl deplasmanında hem gol yedik üzüldük ama Zeynel köftesi ile de karnımızı doyurduk" esprisini yaptı.

Toraman yok Tümer zor

BEŞİKTAŞ
’ın, İnegölspor ile oynadığı Fortis Türkiye Kupası maçında sakatlanan İbrahim Toraman’ın 1 ay sahalardan uzak kalacağı, Tümer Metin’in ise Çaykur Rizespor karşısında forma giymesinin zor olduğu açıklandı. Üst solunum yolu enfeksiyonu geçiren Ahmet Dursun, Gökhan Zan ve sağ ayak bileğinde burkulma tespit edilen Mehmet Sedef’in tedavileri sürüyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!