Kartal'ın gözü Batalla'da

Güncelleme Tarihi:

Kartalın gözü Batallada
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 16, 2013 00:59

Ahmet Nur Çebi, geçen yıl kaçmak isteyen oyuncuların bu yıl sözleşme uzatmanın peşinde olduğunu söyledi.Beşiktaş İkinci Başkanı gelecek pazartesi günü transfer listesinin netleşeceğini söylerken, Bursasporlu Pablo Batalla’nın izlenilen oyuncuların başında olduğunu belirtti.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, Bursasporlu Batalla’yı izlediklerini söyledi.
Adı siyah beyazlı takımla anılan Akhisarlı Gekas ile bir temaslarının olmadığını kaydeden Çebi, “Samet Aybaba ve ekibi pazartesi günü yeni sezon için transfer raporu verecek” dedi.

ÜNLÜ MENAJERLER KAPIYA DAYANDI

BEŞİKTAŞ’ın bu sezon 4 milyon Euro’luk bütçe ile Süper Lig’i üçüncü bitirmesi üzerine teknik direktör  Aybaba’nın oyuncu arama komitesi ile birlikte sürdürdüğü arayışlar sonuçlandı.
Çebi, siyah beyazlı takımın eksik olan mevkilerine bazı menajerlerin önemli oyuncuları teklif ettiğini belirterek, “Geçen yıl tüm oyuncular takımdan gitmek istiyordu. Fakat bu sezon futbolcularımız sözleşmelerini uzatmanın peşinde. İlginç olan ise birçok sayılı menajer Avrupa ve Türkiye’den oyuncu teklifinde bulunuyor” diye konuştu.

Haberin Devamı

GEKAS VE IBRICIC TEKLİF EDİLDİ

GEKAS’ı beğendiklerini belirten Çebi, sözlerini şöyle sürdürdü “Yunanlı golcü ile kesinlikle ilişkimiz olmadı. Fakat menajerler teklifte bulunuyor. Gekas, Kasımpaşa’da kiralık oynayan İbricic gibi isimler teklif ediliyor. Kesin liste pazartesi günü açıklanır. Çünkü Kayseri maçı öncesi Aybaba takımdan gidecek oyuncuların listesini hazırlayacak”.

16 gol 12 asist

PABLO Batalla bu sezon müthiş bir performansa imza attı. Arjantinli ligde 15 gol ve 12 asistle oynadı. Batalla, Türkiye Kupası’nda da 1 gol kaydetti.

BEŞiKTAŞ’IN iZLEDiĞi iSiMLER

AHMET Nur Çebi,  “Burhan Eşer, Bucasporlu Efe Halil Özarslan, Trabzonspor kalecisi Onur, İnegölsporlu Raif, Berkay, 1461 Trabzon’da Yusuf, Sivassporlu Erman Kılıç izlediğimiz isimler arasında yer alıyor” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!