Kartal'ın büyük hedefi

Güncelleme Tarihi:

Kartalın büyük hedefi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 18, 2013 00:49

Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, “Avrupa’daki kulüplerin bu alandaki çalışmalarını inceliyoruz. Bütün tekliflere açığız” dedi.

Haberin Devamı

2012-2013 sezonunun bitmesiyle birlikte sponsorluk sözleşmelerinin büyük bir çoğu bitecek olan Beşiktaş, yeni sezona yeni hedeflerle girecek.
Birçok önemli şirket, siyah beyazlılara sponsor olmak için rezervasyon yaptırmaya başladı. Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, sezon sonunda bitecek olan sözleşmelerin yerine yenilerini imzalamak için çalışmalara başladıklarını söyledi.

HERKESE EŞİT MESAFEDEYİZ

ÇEBİ, “Birçok kurum ve kuruluş şimdiden rezervasyon talep etti. Yönetim kurulu olarak, bunları değerlendireceğiz” dedi.
Futbol takımına sponsorluk yapan Toyota’nın göğüs reklamı için 1 yıl daha opsiyonu olduğunu hatırlatan siyah beyazlı yönetici, “Amacımız kulübe daha fazla gelir kaynağı oluşturmak. Bütün kulüplere karşı eşit mesafedeyiz. Bütün tekliflere açığız” diye konuştu.

Haberin Devamı

BİRÇOK KONU ÜZERİNDE ÇALIŞACAĞIZ

BEŞİKTAŞ Kulübü’nün geçen yıl sponsorladan 27 milyon dolar kazandığını ifade eden Ahmet Nur Çebi, “İlk hedefimiz bu gelirleri arttırmak. Bunun için de futobl ana sponsorluğu, forma göğüs sponsorluğu, futbol takımına co-sponsorluk, basketbol ana sponsorluk, stadyum isim hakkı, forma tedarik, stadyum reklam, bahis sitesi sponsorluğu, stadyum reklam alanları satışı, Nevzat Demir TEsisleri reklam, Akatlar Led Reklam, futbol takımının Avrupa kupalarındaki maçlarının yayın hakkının satışı gibi birçok konu üzerinde çalışmalarımız olacak” diye konuştu.

AVRUPA DEVLERİNİ İNCELİYORUZ

YÖNETİM olarak kendilerine yeni hedef koyduklarını kaydeden Çebi, “Hedefimiz, bunu 50 milyon dolara çıkartmak” ifadelerini kullandı.
Geniş kapsamlı analizler yaptıklarını kaydeden Beşiktaş İkinci Başkanı Çebi, “Avrupa’daki kulüplerin bu alandaki çalışmalarını inceliyoruz. Beşiktaş’ı nasıl daha iyi bir duruma getirebiliriz diye çalışmalar yapıyoruz. En kısa sürede yeni sponsorluk sözleşmeleri imzalayacağız” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!