Kartal silbaştan

Güncelleme Tarihi:

Kartal silbaştan
Oluşturulma Tarihi: Nisan 18, 1998 00:00

Haberin Devamı

Yeni yönetimle iletişim sorunu yaşadığını belirten Beşiktaş'ın teknik patronu, ‘‘Yönetime listemi verdim, artık top onlarda. 7-8 yeni oyuncu ve PAF'tan aldığım 6 futbolcu ile 5 yıl hizmet edecek bir kadro yaratacağım’’ dedi.

BU KADRO YETERSİZ

Beşiktaş Teknik Direktörü Toshack yeni sezonda takımın tamamen değişeceğini ancak yönetimle gerekli iletişimi kuramadığını söyledi. Dünkü idman sonrası basın toplantısı düzenleyen Galli hoca mevcut kadronun önümüzdeki sezon iş yapabilmesi için 7-8 oyuncu alınması gerektiğini de söyledi. Toshack'ın görüşleri şöyle:

ÜÇ KEZ GÖRÜŞTÜK

Yönetimle 3 kez toplantı yaptım. Serdar Bilgili ile geçmişte daha iyi anlaşıyorduk. Yeni yönetim ile rahatsızlığım var. Anlaşmak için zaman gerekli. Yönetime listemi verdim. Bundan sonra iş yönetimin. Bu kadro yetersiz ve değişmelidir. Bana göre 7 yada 8 futbolcu alınması lazım. 6 futbolcu da PAF takımından aldım. Bunları kadroma monte edeceğim.

TAKAS DA YAPILABİLİR

Yönetim Kurulu futbolcu transferini futbolcu takası ile yapabilir. Bunu kendilerine söyledim. Herşeyi yeniden yönetime anlatmaya çalışıyorum. İsteklerim yerine gelmezse düşüncelerimi açıklarım. Recep için raporumu verdim. Kararı ben verdim, bundan sonraki işlemi yöneticiler yapacaklar. Ancak transferin kısa zamanda bitmesi lazım.

MAYMUN İSTEMİYORUM!

Bir maç oynayıp üç maç oynamayan istikrarsız futbolculara ihtiyacım yok. İstekli, arzulu, çalışkan futbolcular istiyorum. Bugünkü kadro kesinlikle yetersiz. Mecburen para harcayacağız. Bir İngiliz atasözü vardır. Fındık fıstık ile sadece maymun alabilirsiniz. Biz maymun almak istemiyoruz. İyi elemanlarla kadromuzu takviye etmek istiyoruz.

SANTRFORSUZ

Samsunspor'a yenildiğimiz maçta rakibimiz 11 yerli ile oynadı. Oysa bizim takımda 4 yabancı vardı. Galatasaray maçı dahil tüm maçlarda santrforsuz oynadık. Ertuğrul santrfor, bunu biliyorum ama defansta da çok büyük sorunlar var. Birisi size sezon başında kalede Fevzi, Ertuğrul stoper, Tayfur orta sahanın sağında oynayacak derse inanır mıydınız?

HAKEMİN İŞİ ZOR

Hakemler konusunda herkes konuştu. Ben iki kere konuştum ve mağdur oldum. Amokachi ile Hikmet'i korumaya çalıştım, cezayı ben gördüm. Başka insanlar da konuşuyor ama onların ceza aldığını duymadım. Hakemi ormana girmiş biri olarak düşünüyorum. İşi çok zor ve hata yapabilir. Bunu kabullenmek lazım. Bunda sivil mesleklerden gelişin büyük rolü var.

KOMİK BİR LİG OLACAK

Son 4 hafta komik bir lig yaşanacak. Ve herkese de konuşmak için malzeme çıkacak. Bunu hep beraber göreceğiz. Galatasaray'ın, Tugay, Hakan, Popescu ve Hagi gibi hücum oynayan, sorumluluk bilinci olan futbolcuları var. Gole daha yakın bir takım. Galatasaray'ın Ali Sami Yen'de 5 maçını seyrettim. Bu 5 maçta tüm rakipler maçı 10 kişi bitirdi.

G.SARAY UTANDIRDI

G.Saray- Antalya maçında sarı kırmızılılar hep hakeme itiraz etti ama Antalyalı oyuncu itiraz etti, oyundan atıldı. O maçta çok utandım ve devre arasında maçı terkettim. Galatasaray'ın Altay maçını izledim, onda da utandım. F.Bahçe'nin defansı çok iyi. Ligde 22 gol yemiş. Orta sahası çok iyi ama gol yollarında sıkıntısı var.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!