Kartal şanslı Cimbom buruk

Güncelleme Tarihi:

Kartal şanslı Cimbom buruk
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 15, 2014 23:43

Pana, PAOK’u geçince Beşiktaş ön elemede seribaşı oldu, Aslan’ın 2. torbada yer alma umutları ise bitti.

Haberin Devamı

32 bin 840 puanla UEFA sıralamasında 66. basamakta yer alan siyah beyazlılar, Avrupa’nın 1 numaralı kupasına doğrudan katılırsa kurada kendisini 4. torbada bulacak. Sarı kırmızılılar ön eleme oynarsa eşleşmede seribaşı olacak.

SPOR Toto Süper Lig’de bugün başlayan son hafta, aynı zamanda Şampiyonlar Ligi’ne hangi takımın da doğrudan gideceğini belirleyecek hafta olacak. Devler Ligi yarışında 34. haftaya girilirken avantajını koruyan takım Galatasaray ve sarı kırmızılıların puan kaybetmesiyle Devler Ligi hayalini gerçeğe dönüştürmek isteyen Beşiktaş son 90 dakikalarına çıkacaklar.
Son hafta puan tablosunda bir değişiklik olmazsa sarı kırmızılılar sevinirken burulacak, siyah beyazlılar ise üzülürken bir nebze olsun teselli bulacak.

CELTIC VE MONACO GİBİ

Haberin Devamı

şampiyonlar Ligi yarışında geride kalsa da en büyük organizasyona dahil olmak için ön eleme oynayacak olan Beşiktaş, bu turda seribaşı olacak. Yunanistan Ligi’nde Şampiyonlar Ligi play off’unda Panathinaiokos’un PAOK’un önünde birinci olmasıyla siyah beyazlılar seribaşı unvanını aldı. Çünkü Kartal, UEFA sıralamasında Pana’nın üstünde ancak PAOK’un ardında yer alıyor. Dolayısıyla Panathinaikos’un Devler Ligi bileti alması Beşiktaş’ın işine yaramış oldu. 32 bin 840 puanla UEFA sıralamasında 66. basamakta yer alan Kartal, ligi ikinci bitirip doğrudan Devler Ligi’ne giderse kendisini Celtic ve Monaco gibi dördüncü torbada bulacak.

ARSENAL VE PORTO ELENSE DE...

son haftada mevcut puan durumunda bir değişiklik olmazda ligi ikinci bitirecek olan Galatasaray ise Avrupa’nın 1 numaralı kupasına doğrudan katılmayı garantilese de UEFA puanında kendisinin üstünde yer alan takımlardan 16’sının Şampiyonlar Ligi’ne katılmasıyla 2. torba şansını kaybetti. UEFA puanı 55 bin 340 olan sarı kırmızılılar puanı kendilerinden daha yüksek olan Arsenal ve Porto 4. ön eleme olan play-off turunda elenseler dahi grup kuralarına 2. torbadan gidemeyecek. Aslan, ligi üçüncü tamamlarsa ön eleme turuna seribaşı olarak katılacak.

İŞTE ASLAN’I 3. TORBAYA iTEN 16’LI

Haberin Devamı

Real Madrid
Barcelona
Bayern Münih
Chelsea
Benfica
Atletico Madrid
Schalke
Dortmund
Juventus
PSG
Shakhtar
Manchester City
Ajax
Liverpool
Sporting Lizbon
Olympiakos


Acıları unutturmak için oynayacağız

BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Slaven Bilic, yarın Gençlerbirliği ile yapılacak son karşılaşmada hem futbol hem de gol şov yapacaklarını belirtti. Siyah beyazlı futbolcularla dün antrenman öncesi yaptığı toplantıda konuşan Hırvat Hoca “Soma’daki maden faciası hepimizi derinden yaraladı. Tüm bu acıları unutmamak için sahaya çıkıp onlar için oynayacağız. Acımızı kalbimize gömerek sahaya çıkacağız” dedi.

Kartal’da 6 eksik

BEŞİKTAŞ, G.Birliği maçın hazırlıklarını sakat Fernandes, Ersan ve Necip’in yanı sıra bireysel çalışan Escude, Muhammed ve Mustafa’dan yoksun sürdürdü.

Haberin Devamı

Acınız acımızdır

BEŞİKTAŞ Vodafone Arena’da da Soma faciasını unutmadı. Deniz tarafındaki kulelere asılan dev pankartta “Gözü kara, alnı ak, kazancı helal madenci, üzeri siyah, gönlü beyaz madenci. Acınız acımızdır” ifadeleri yazıldı.
Bu arada Çarşı Grubu da dün Soma’ya gitti.

Gökhan Beşiktaş’a bağlanmak istiyor

BEŞİKTAŞ’ta kiralık forma giyen Gökhan Töre’nin ayrılacağı iddialarını Ahmet Kavalcı yalanlarken, milli futbolcu için Rubin Kazan ile görüşmelerin sürdüğünü belirtti. Kavalcı Gökhan’ın Beşiktaş’ı sevdiğini söylerken “Kendisi Beşiktaş’a bağlanmak niyetinde” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!